Frustrerande...

Skärpning, grabbar! Vem ska göra målen? Är det verkligen tänkt att killarna i 3:e och 4:e kedjan ska rädda laget? Ja, varför inte. Det stärker dem och de vågar spela ut mer. Det är riktigt roligt att det är just ungtupparna som gör målen. Men de äldre måste också leverera om vi ska ha en chans i den här säsongens elitserie.

2-0 mot Luleå. De kämpade emot starkt. Bra målvakt men som Jögge sa: "vi skjuter ju mitt i bröstet på honom".  Då blir det svårt att göra mål.

Nåväl, Frölunda plockade en poäng - nästan synd tycker jag (sorry, göteborgare!).

Linköping ångar på. Var ska detta sluta? Imponerande!

Nä, dags för kaffe - Må väl!

Prekärt läge

Alla snackar om att Frölunda är i ett prekärt läge - men hallå! Färjestad är i precis samma läge! Förlorar man imorgon mot Luleå är det 3:e raka poängförlusten. Inte bra! Men mycket intressant! Vad kommer Rundqvist och Loob att göra om FBK förlorar poäng då också? Blir de stressade eller kommer de att sitta lugnt tillbakalutade och vänta på poängen? Ja, vi får väl se.

Men jösses vad vi saknar Peter Nordström! Som vanligt har inte Sveriges hockeyexpertis förstått hans inverkan på ungdomarna. Jo, faktiskt! Ungdomarna! Vad säger all hockeyexpertis nu? Ett jäkla gnäll är det varje år att inte FBK sänker medelåldern. Men den här säsongen måste väl ändå medelåldern vara en av de lägsta...

Har inte så bra koll på det men intressant är det.

Nåväl, Divis har vi ju märkt är ingen supermålvakt ala Martin Gerber (vi saknar dig!!). Varför inte låta Jonas Gustavsson prova imorgon mot Luleå? Ja, vi får väl se.

Men ett frågetecken som har funnits med hela försäsongen är - VEM SKA GÖRA MÅLEN??? OK, vi har Rickard Wallin men han är SÅ ENSAM!

OK, återkommer imorgon med ny kommentar. Ska bli otroligt intressant att se om något händer vid poängförlust för mitt älskade FÄRJESTAD!!

Lev väl, gott folk!

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag att skriva om hockey i allmänhet och Färjestads BK i synnerhet.

Allt jag skriver här är mina egna åsikter och har inget med vad Färjestads BK tycker.

Välkommen att läsa och kommentera. Men om du inte kommenterar, så gör det inget. För den här bloggen är för min egen skull och jag struntar fullkomligt i om andra läser den eller inte.

Det viktigaste för mig är att få skriva ner mina åsikter och tankar. Det räcker många gånger att bara få ner dem på pränt.

RSS 2.0