Fredag 30 juli

Blåsigt värre idag! Sällan man ser Mälaren så uppriven som idag. Lätt att tro att man bor vid havet när det ser ut som det har gjort idag. Enorma vågor där det går en massa gäss. Både jag och katterna blir oroliga. Gillar egentligen inte när det blåser samtidigt som jag tycker det är lite spännande.

Vad har fredagen burit med sig då? Jag har jobbat lite med projektledarutbildningen men det går fortfarande trögt. Är inte alls sugen på att "använda hjärnan". Har dock kommit en liten längre bit på vägen men fastnar i små detaljer och sedan tycker jag det blir tråkigt.

Per drog iväg till Täby för att hjälpa Matilda fixa ett pass till henne. Efter det drog de iväg till Järfälla GoCartClub och körde lite.

Själv satt jag alltså hemma... Tvättmaskinen strulade efter de nya svindyra handdukarna som skulle "avluddas" eller vad man nu ska kalla det för. Det är vid sådana tillfällen man inser hur viktig tvättmaskinen är.

Idag skulle också "getingmannen" komma och nog kom han alltid - men när klockan var bortåt 16:00... Hade ju varit bra att få veta det innan, så jag kunde ta en PW...

Nåväl, vi får väl se om getingarna är borta imorgon. Då ska vi åter igen in till stan. Den här gången för att se Pride Parade tillsammans med Lidde, Kerstin och Anders. Middag på någon trevlig restaurang blir det förstås.

Ikväll blev det grillat, klyftpotatis, sallad och ett portugisiskt vin. Ganska gott. Jeppe har jobbat full dag igen. Han jobbar hur mycket som helst, grabben min!

Men nu ska jag återgå till kommissarie Morse på kanal 9. Lite nostalgi så här en fredagskväll.

Övrigt:
Luft: runt 20-22 gr och växlande molnighet. BLÅSIGT!
Vatten: ingen aning. Vem vill bada i denna blåst?
PW: blev alltså ingen p g a getingmannen som kom så sent.

Torsdag 29 juli

Jösses vad dagarna rullar iväg! Torsdag kväll redan och i morgon är det sista dagen på semestern bortsett från lördag och söndag. Hade inte haft något emot att vara ledig ytterligare en månad men så här är det.

Idag då? Eftersom regnet har strilat ner i stort sett från morgon till kväll har jag försökt att fokusera lite på projektledarutbildningen men DET GÅR SÅ TRÖÖÖÖGT! Är inte alls upplagd för tankearbete. Men samtidigt vill jag ju få det här avklarat.

Har inte gjort något speciellt alls idag. Har jag ens varit utanför ytterdörren? Jo, faktiskt. Var och hämtade Jeppe på hans jobb. Handlade lite i samband med det.

I övrigt då? Jo, jag var ju ute och tittade på Pers resultat, d v s hängrännan ovanför ytterdörren. Är så fin, så fin! En ny kritvit hängränna. Ser nu att vi behöver måla under men det får vi vänta med tills det blir lite torrare...

När jag nu tittar ut genom fönstret ser det faktiskt ut som det har slutat regna. Är det sant??! Jo, det är faktiskt det. Och kan jag inte skönja lite blå himmel också?! Jösses! Sommaren kanske inte är slut ändå! Borde inte vara det. Vi har faktiskt augusti kvar! En sommar från 2 - 24 juli kan omöjligt vara en sommar! Hallå alla vädergudar! Det accepterar vi bara inte!

Kom på en sak till som jag gjort idag - mellan alla tråkiga dokument jag måste läsa för PL-utbildningen. Towes pre-present! Jodå, har fixat en grej som jag hoppas hon uppskattar men jag kan ju inte skriva det här. Kanske kanske läser hon min blogg... Återkommer om detta!

Övrigt:
Luft: 19 gr och regn
Vatten: ingen aning men frånlandsvind har det varit, så det är säkert nere i 10 grader *skämt!*
PW: vildag och en aning stel efter jättePW igår. Kommer dock igen i morgon.

Motins proffsår

Kul att läsa om Johan Motins proffsår i USA förra säsongen -->.

Fystester

Fick fel info här om dagen. Färjestads fystester är först nästa vecka. Från tisdag till torsdag uppe i Torsbys skidcenter. Synd att Towe inte kan närvara då. Hade säkert varit en kul erfarenhet att få bevittna detta och kanske få en inblick i vad det innebär att vara sportjournalist.

Onsdag 28 juli

Gårdagen ja...

Startade upp med frukost och sedan en tur till Ängsjö. Gick 2,5 km på banan och gick sedan ända hem. En lite tur på 1,25 mil. Tog mig 1 timme och 20 minuter. Bra jobbat! Kände mig lite mör efteråt.

Efter dusch och lunch drog vi iväg till Bauhaus för att inhandla hängrännor till framsidan. Vi börjar där. Bråttom att inhandla eftersom Towe tar Volvon till Karlstad och hängrännor på 2,5 meter inte går in i Mercan - om man inte kör nercabbat förstås...

Hem och fixa med detta. Det mesta tar lite tid i det här huset...

Per blev inte nöjd, så vi drog till Bygg-Max. Inhandlade ytterligare material. Hem för mer fix men då var jag HUNGRIG och klockan var närmare 19.00.

Middag och tv sedan. Såg en skräckis, vilket jag inte gjort sedan 80-talet. Den hette "Book of blood". Inte speciellt skräckfylld men Per drömde mardröm om den i natt medan jag tyckte det var läskigt när jag vaknade av åskan och tänkte på filmen. Men lite fåniga är vi.

Övrigt:
Luft: 25 gr och växlande
Vatten: 20 gr och mycket alger
PW: 1,25 mil på 1, 20 min

FBK-DIF

Lördagen den 14 augusti kl 16:00 smäller det mellan två tungviktare och det sker i Arvika. Försäsongsmatch mellan Färjestad - Djurgården. Ska vi åka dit eller inte? Kanske. Biljetter finns här --> och info finns här -->.

Det är även en "hemvändarträff" på Sandgrund i Karlstad samma dag vilket kan vara kul att åka på. Slå två flugor på smällen kanske?

Får fundera!

Måste sortera ut...

Uppladdningen inför nästa säsong börjar så sakteliga smyga igång med fystester och ispremiär på måndag i LLA kl 18:00 (info till Towe!). Hade varit kul att vara där och kika på laget men jag börjar jobba på måndag.

Eftersom jag känner att jag just nu har dålig koll på laget måste jag sortera ut vilka som är nya och vilka som inte är det.

Laget nu enligt FBK:s hemsida:

Målvakter:
35 Robin Rahm
41 Cristopher Nilstorp <Ny> fd Rögle

Backar:
8 Sanny Lindström
16 Kristofer Berglund <Ny> fd Luleå
24 Jonas Frögren <Nygammal> fd Toronto
25 Jonas Brodin <Ny> Egen
44 Jonas Junland <Ny> fd S:t Louis
53 Markus Karlsson <Ny> Egen
55 Martin Sevc <Nygammal> fd Dinamo Moskva
73 Anton Grundel <Ny> Egen

Forwards:
10 Pelle Prestberg <Nygammal> fd Leksand
11 Mattias Sjögren <Ny> fd Rögle
12 Marius Holtet
14 Henrik Björklund
18 Robin Sterner
20 Anders Bastiansen
22 Per Åslund
27 Emil Kåberg
30 Marcus Paulsson
31 Dick Axelsson
51 Rickard Wallin <Nygammal> fd Toronto
71 Christian Berglund <Nygammal> fd Rapperswil
79 Patrik Lund <Ny> fd Bofors
84 Dragan Umicevic
85 Mikael Johansson

Tisdag 27 juli

Idag har vi fått en del gjort, faktiskt. Bland annat åkte vi till Bastuspecialisten för att handla upp ett presentkort vi fick som bröllopsgåva, d v s över 2 år gammalt... Vi hittade 2 härliga badlakan för 500,-/st.

Sedan drog vi iväg till en målaraffär och köpte målarfärg till stuprören och hängrännorna. Gick på 1 200 kr för 3 kvm = 15 meter. Vi behöver målarfärg för mellan 65-70 meter, så det blir en slant.

När vi kom hem räknade vi lite på det och upptäckte att det faktiskt blir betydligt billigare att köpa helt nya - vilket vi troligen gör imorgon. he he

Härligt att slippa slipa, måla och måla igen! Det här borde vi ha gjort för flera år sedan.

Vad mer? Lite sol faktiskt! Men man får inte sitta länge innan det kommer en sådan där jäkla geting och stör. När kvällen infinner sig ska vi gå ut och tejpa för getingboet. Har kontaktat "utrotningsföretaget" men de hör aldrig av sig tillbaka, så då får vi ta saken i egna händer.

Ja, lite annat fix och trix har vi också hunnit med men man behöver ju inte berätta allt här i bloggen...! :)

Nu snart dags för Morden i Midsomer men innan dess blir det till att hämta Jeppe. Han jobbar ungefär 60 tim/veckan och är ledig 1 dag. Låter helt galet! Måste kolla upp om det verkligen är OK.

Övrigt:
Luft: 20-23 gr soligt
Vatten: 20 gr
PW: vildag idag

Måndag 26 juli

Sista semesterveckan då...

Den startade upp med mulet väder och ganska kyligt. Dock inget regn.

Efter frukost drog jag och Per iväg till Ängsjö. Hem sedan med fix och allt vad det innebär. Lunch tillsammans med Jeppe. Towe drog iväg till Jakan för att äta lunch med en kompis.

Jag och Per tog en sväng till Bauhaus för att kolla in vad det skulle kosta att byta ut bräderna på balkongen mot plexiglas. Typ 5 000 kr... Kanske värt det men matchar det husets ålder? Måste fundera...

Till Coopan och sedan hem. Vad gjorde vi sedan? Fix och don vid datorn om jag inte minns fel.

När klockan var runt 17:30 blev jag sugen på tapas, så jag sa till Per att vi drar in till stan och käkar just tapas. Per ringde Anders och sedan drog vi in till stan för att möta upp honom. Middagen inmundigades på Scheelegatan på Mamas and Tapas. *mums*

Hem till Anders sedan för smaskig ost a'la Appenzeller och Gruyère med ett sydafrikanskt vin till: Allesverloren.

På vägen hem från pendeln gick det en ensam ung tjej och strax bakom henne gick det två killar som var något äldre. Den ene verkade lite väl på, så Per och jag kom överens om att vi skulle följa efter dem för att inte killarna skulle ge sig på henne. Efter ett tag vek killarna av och tjejen fortsatte rakt fram. Då gick vi hem och hoppades att allt skulle gå bra. Hoppas bara att hon inte blev rädd för oss. Hon pratade i sin mobiltelefon och hade hon inte gjort det kunde vi ha förklarat för henne vad vi gjorde. Men så blev det inte.

Nu dags för natten! Återstår att se om jag får nattsällskap i natt igen. Sonja var väldigt kärvänlig mot mig natten som var. Så gulligt, så gulligt!

Övrigt:
Luft: 19 gr mulet större delen av dagen. Dock klart på kvällen
Vatten: 19 gr efter all frånlandsvind som varit de senaste 3 dagarna
PW: 2 x 2,5 km á 40 min. Kommer dock upp i riktigt bra tempo och återhämtar mig i stort sett direkt. Behöver egentligen öka på sträckan. 5 km är för kort.

Söndag 25 juli

Regn regn regn... vart tog solen och medelshavsvärmen vägen? Saknar den! Får lägga ut en annons på Blocket under Köpes.

Undrar vad Foreca.se menar med den här bilden? Är det för att retas eller??
+21 °C E 4 m/s Molnigt, men troligen uppehåll Känns som: +21°


Har inte sett skymten av någon sol idag. Däremot har det regnat som sagt. Hela dagen eller åtminstone större delen.

Stack iväg och handlade lite innan det var dags för lunch och Formel 1-loppet som gick på Hockenheim. Ferrari gjorde bort sig med en tydlig stallorder, vilket är förbjudet i F1-världen. Vi får väl se om de får någon reprimand för det.

Nu tänkte jag faktiskt gå upp på balkongen och skrapa lite målarfärg på hängrännan. Måste få balkongen fin innan vi får de nya dörrarna - som består av glas hela vägen.

Övrigt:
Luft: regn, mulet och ca 18 gr
Vatten: who cares...?!
PW: inte idag. Imorgon däremot!!!

Lördag 24 juli

Slappaste dagen hittills på semestern...

Läste, satt vid datorn, såg film, käkade mat. Enda gången jag gick utanför dörren var när jag hämtade Jeppe på hans jobb och när jag följde med Per ner till bryggan efter hans träning.

Filmen vi såg var "Men of Honor" och den såg jag ändå inte speciellt mycket av. Visste inte att det handlade om dykare och militärer som skulle försöka dränka en färgad kille. Inte riktigt min grej... Såg ändå tillräckligt.

Sedan tittade vi på "Mördare okänd". Gillar den serien. Men sedan gillar jag ju det mesta som är brittiskt.

Övrigt:
Luft: 18 gr och regn
Vatten: vet inte men det var frånlandsvind, så det var nog kallt. Kanske 21 gr.
PW: nix och ingen träningsvärk efter SATS igår heller.

Fredag 23 juli

Upp och hoppa - tidigt som attan! Towe hade bestämt sig för att "köra skiten ur oss" på SATS. Per bangade... men jag hänkade! :)

Vi körde ett träningspass på löpbandet resp trampcykeln eller vad det nu heter. Jag körde bandet i 25 minuter men hade klarat betydligt längre än så. Gav dock mersmak! Sedan olika träningsmaskiner för fram för allt rygg.

Hem, duschade (inte badade - frånlandsvind!), lunch och lugna gatan.

Hämtade Jeppe runt 17-tiden. Då hade vi varit och handlat inför kvällen vad gäller mat. Kidsen var dock bjudna hem till sin far på en grillkväll.

Per höll på att fixa i trädgården när jag kom hem och efter en stund började jag förbereda middagen. Sovliaki med tzatziki, färskpotatis och sallad. Gott gott med ett gott rödvin till (Ripassa).

Lyssnade sedan på Anette Norberg (guld i Curling två OS på raken) på SR.se. Hennes sommarprogram på P1 var mycket intressant!

Såg sedan filmen "Snabba cash". Måste säga att jag fattade inte mycket trots att jag läste boken. Men det är väl några år sedan nu... Glömmer snabbt...

Övrigt:
Luft: 18 gr (15 nu vid grillningen) mulet
Vatten: 23 gr (häftigt när vattentemperaturen är så mycket varmare än luften")
PW: träning på runt 1 timme. PW 25 min (alldeles för kort egentligen)

Torsdag 22 juli

Nu är jag iallafall i fas! Bloggar innan dagen tagit slut that is.

Har precis gått igenom Towes bilder från Kroatien. De verkar ha haft en riktigt skön och rolig semester. Helt klart ett semestermål att sikta in sig på. Ett annat år...

Dagen idag då? När jag vaknade imorse var jag fortfarande otroligt trött. Men jag var så varm så jag ville bara ta ett dopp i Mälaren. And so be it!

Efter dopp och frukost gjorde vi oss i ordning för att åka iväg hem till Matilda och Rickard med hennes presenter. De var för stora och tunga att ta med till Gondolen igår.

Nåväl, vi drog iväg. Väl där fikade vi, tog en promenad ner till havet (se bild från föregående inlägg) och sedan var det dags att åka hem. Skulle få "besök" av Mockfjärds som skulle offerera balkongdörrar.

Ytterligare 20 papp för detta + alla fönster på nedervåningen + ytterdörr = nytt alltihop i oktober. Flyttat från september för att vi strular och ändrar oss. Vi - om några! - borde veta hur besvärligt det är med "beställare"/kunder som inte kan bestämma sig. Det är nyttigt att vara i den andra änden också. Tänker på våra resp yrkesliv som inte är så långt ifrån varandra.

OK, var var jag nu då? Lunch hemma, kyckling+bacon+baguettesallad (nyfunnen favvo). Sedan var jag så trött att jag var helt enkelt tvungen att lägga mig på gästsängen och "läsa" lite. Då regnade det b t w. Det kändes som det var länge sedan det regnade på dagen här.

Jag läste kanske 1 max 2 sidor och sedan slocknade jag. Sov ganska länge och DJUPT. Så skönt!

Efter det då? Ja, vad gjorde jag? Gick runt med dammvippan och städade lite. Ja, sedan var det kanske dags för middagen. Kommer inte riktigt ihåg... Jag har nog alzheimers light. Jo, Per och jag tog en fika under altantaket samtidigt som vi tittade i hans nya fotobok om Djurgårdens säsong. Jo, han har blivit lika nördig som jag och Towe. ha ha

Nåväl, Per drog till Ängsjö medan jag fixade middag som Towe och jag käkade tillsammans. Jag var alldeles för trött för Ängsjö. Jeppe jobbade idag trots att ingen egentligen hade informerat honom om det. Helt plötsligt ringer de och säger att han skulle ha varit där för ett par timmar sedan. Så han jobbade mellan 13-21. Jag skjutsade dit honom och Per hämtade honom.

När det var dags att hämta Jeppe satt Per och jag och tittade på Mördare okänd i SVT Play. Fantastiskt att det fungerar att göra på detta sätt. Bra avsnitt också. Ja, sedan var det alltså dags för Kroatienbilderna och blogg och nu - faktiskt! - ska jag gå och lägga mig.

Övrigt:
Vatten: 23 gr
Luft: 25-30 gr (dagen började otroligt varm och fuktig och slutade något svalare)
PW: nix pix - inte idag!

Onsdag 21 juli

Och helt plötsligt har jag blivit dålig på att blogga...

Vad gjorde vi igår? Hmmm... kommer inte ihåg annat än att vi badade och solade förstås. Åkte in till stan runt 16-tiden. Handlade ett presentkort till Matilda på Filmstaden. Gick till Gondolen. Tog en drink, käkade förrätt, varmrätt och dessert/kaffe.

Iväg till Pontus-by-the-sea och tog en drink till. Åkte hem.

Gick på en rejäl slant inne i stan men fyller man 20, så är det värt det.

Sov fruktansvärt dåligt i natt. Det var varmt, det regnade rejält och katterna jamade.

Lite bilder...

Sixten gillar att hänga ut genom köksfönstret och spana:

Medan Sonja nöjer sig med köksgolvet eller stenarna:

Lunch igår samt middag igår:
(Skulle ha valt abborren. Såg mycket godare ut...!)
Solen sken från en hyfsat klar himmel:

Födelsedagsbarnet och jag vadar i Östersjön (men det var egentligen idag!):


Övrigt:
Vatten: 23 gr
Luft: 28 gr och fuktigt!
PW: nix

Tisdag 20 juli

Oj, jag glömde visst att blogga igår...

Vad hände? Vi drog iväg till Ängsjö och på mitt andra varv ser jag en huggorm ligga där mitt på vägen! Jaha, vad gör jag nu, tänkte jag. Ska jag gå upp i skogsriset eller nere  i diket? Jag velade fram och tillbaka och fick dessutom en broms efter mig. Var ju rätt svettig... Fram med iPoden och försökte filma den. Ormen alltså. Inte bromsen! Blev så där... Jäkla broms! Till slut slingrade den sig upp i skogsriset och jag kunde fortsätta min träning. Allt som allt tog det väl 2 minuter.

Sedan då? Fix med Matildas presenter och gratulationskort.

Towe och Jesper kom hem igår också. Eftersom de stannade hos Tobbe direkt för middag gick jag och Per upp till Sportbaren och inmundigade vår middag där.

Hem igen, pratade med kidsen, tog ett kvällsdopp, såg Morden i Midsomer.

Gjorde vi verkligen inget mer igår? Jo, det otroligt intressanta! ha ha Vi drog iväg till Fliesbergs och köpte underställ till mig. Sedan drog vi iväg till soperiet med en massa sopor och sedan till Coopan och handlade mat till skocken.

Ja, men nu tror jag att jag fått med allt. Måste ju dokumentera för framtiden! ha ha

Övrigt:
Luft: växlande molnighet och 25 gr
Vatten: 23 gr (hmmm... märkligt att det inte är varmare men bra för då kommer inga alger)
PW: 2 x 25 på 42 min

Oj, lite hockey...!

Jodå, mitt i sommaren är det dags för ett kort hockeyinlägg.

Läser i VF.se om Marcus Johanssons utvecklingsläger i Washington där han tydligen har satt positiva spår hos klubbens GM.

Denne GM som också tror att Mackan har stor chans att spela i NHL redan nästa säsong, vilket är högst ovanligt i den här klubbens historia. Det vore jätteroligt om han fick chansen direkt!

Funderar dock lite på varför han inte riktigt blommade ut i FBK. Jag tycker iallafall inte att han gjorde det.

Det syntes att han ville mycket när han väl var på isen men han uträttade inte mycket under dessa perioder. Kanske var han skadad? Jag minns ärligt talat inte hur det var. Men jag minns iallafall att han inte fick ut allt av sin kapacitet i klubben.

Bättre lycka i Washington Capitols, grabben!

Måndag 19 juli

Efter sedvanliga morgonrutiner vad gäller frukost och bad drog vi iväg till Barkarby för att inhandla lite presenter till Matilda. Det är tänkt att vi firar henne när Towe och Jeppe kommit hem, vilket de gör imorgon. Onsdag är alltså en bra dag om inte kidsen har planerat något annat.

Lunchen idag bestod av tonfisksallad vilket katterna tyckte var alldeles utmärkt. Ett herrans oväsen blev det när de kände doften av denna burkfisk.

Lyssnade färdigt på läsboken "Den som dödar draken" av Leif GW Persson. Sedan fick vi ett tokryck och började slipa på häng- och stuprännor. Men jag tröttnade rätt fort... Jag ska dock fortsätta imorgon! Jodå!

Börjar bli lite uttråkad nu. Har gått här hemma lite för många dagar och längtar in till stan. Firar vi Matilda på onsdag åker vi förstås in då.

Man kan förstås vara turist i sin egen stad! Det finns ju hur mycket som helst vi kan roa oss med, så vi får helt enkelt bestämma oss för vad vi ska göra. Siten www.alltomstockholm.se borde kunna hinta oss om roliga saker.

Nu är jag hungrig men klockan är bara 17:30... Snälla Per! Jag vill ha middag nu!!!

Övrigt:
Vatten: 24 gr
Luft: 25 gr
PW: not today

BTW! Twittrar för fullt och det är jättekul!

Söndag 18 juli

Jaha, söndagen ska nu redovisas. Vad har vi gjort? Ja, vi åkte iväg till Ängsjö på förmiddagen och sprang/PW en stund. Tog förstås ett dopp och tvättade av oss när vi kom hem. Lunch på det och klockan var runt 13...

Eftersom vi inte har firat Matilda ännu har Per finally börjat fundera på vad vi ska ge henne. Vi hade lite idéer och önskemål från frökens sida, så vi drog iväg till olika affärer för att få inspiration.

Hem sedan och satt en stund i solen. Blev så pass varmt, så vi tog oss ett dopp.

In sedan och gjorde inte mycket. Hade tänkt att läsa boken lite men fastnade vid datorn. Vid 17-tiden började jag med middagen.

Lammkottletterna skulle marineras, Sangrian skulle börja drickas upp, majskolvarna skulle delas för grillning och färskpotatisen skulle läggas i vatten för att smutsen skulle luckras upp.

Vid 19:30-tiden gick Per ner för att påbörja grillningen. Käkade sedan - gott! Satte på en rulle efter middagen. En Blue-Ray-rulle som heter "2012". Oj, vilket skräp! ha ha

Nu är det dags att natta kudden. Förhoppningsvis är det inget live-band som håller oss vakna i natt. Trodde jag skulle bli tokig natten som var. Just när man trodde att sista låten var spelad och de hade varit tysta i så där en 10 minuter (vad vet man om tidsrymd när man nästan sover?), så började de spela tråklåtar igen! Herregud!

Nåja, till slut var festen över och vi kunde somna och drömma sött! Precis som nu!

Övrigt:
Vatten: 24 gr
Luft: 25 gr
PW: 40 min 2x2,5 km blandad jogg+PW

Lördag 17 juli

Dagen började som de andra dagarna den här veckan - sol och värme! Det dröjde dock inte länge förrän det började dyka upp tunna moln som täckte solen.

Jag drog iväg till ett av de där loppisarna jag lovat Tina att besöka men det hade precis samma skräp nu som tidigare. Kände igen åtminstone hälften av det, antingen från sådant vi slängt genom åren eller också sådant man sett på andra loppisar. Fullständigt ointressant.

Åkte iväg och handlade sedan. Hem och fixade lunch. Fortfarande inget regn trots kvällspressens ihärdiga krigsrubriker om oväder.

Fixade lite inomhus, bl a Towes kläder som har legat i tvättstugan sedan hon kom hem från Karlstad.

Vid 14-tiden började det regna - men det gav sig direkt. Max 1 mm! Ingen åska och dunder heller.

Per och Anders dök upp vid 19-tiden ganska oväntat. Käkade middag, såg på tv och nu ska vi i säng. Hör dock att grannen bortanför bron har fest. Ett live-band spelar och HÖGT! Hur ska vi kunna somna i det här oväsendet? Jo, det ska nog gå. Får läsa en stund bara.

BTW! Fiskmåsungen syntes inte till idag, så jag misstänker att katterna har haft en högtidsstund i natt.

Jo, en sak till! Runt 20-21-tiden i kväll började det faktiskt att regna och det rejält också. Åskan då? Nix! Vi får ALDRIG åska här i Kungsängen. Why? Why? Why?

Natti!

Fredag 16 juli

Åter igen en fantastisk dag med sol och värme. Vi hade 30 grader på baksidan. Har bildbevis men jag är för lat för att koppla in mobilen och ladda över bilden...

Igår kväll såg jag tjocka moln dra förbi väster om oss men ingenting här. Visst är det märkligt att vi i Kungsängen aldrig får åska. Regn kan vi få men väldigt sällan åska. SMHI har förvarnat för åska imorgon, så vi får väl avvakta och se hur det blir.

Är fortfarande ensam. Det är osäkert när Per kommer hem, troligen söndag. Det ger sig. Imorgon tänkte jag åka runt till olika loppisar och dödsbon. Har ju faktiskt lovat Tina att checka läget. Återkommer, Tina!

Fiskmåsungen fanns inte på plats imorse när jag gick ut. Däremot fanns det en mängd fågelfjädrar på sista trappsteget i hallen, bildbevis även här! Såg även fågelfjädrar i tvättstugan och i gästrummet. Har tydligen varit en liten kamp eller kanske man ska kalla det för en liten lekstund för katterna. Usch, jag tycker det är hemskt. Tror dock inte att det var fiskmåsungen. De här fjädrarna var lite för mörka. Det som är ännu mer scary är att jag inte hörde någonting av partyt här nere! Vad ska man göra? Det är ändå ett kattkall det här med att jaga fåglar.

Vad har jag gjort idag då? Jo, jag har fixat lite med trädgården - igen! Badat, solat och läst ut boken jag läste just nu, Anna Jansson "Först när givaren är död". Taffligt språk till en början men det tar sig. Redaktören (eller vad det heter) borde ha talat om för författaren att det var taffligt! Själva storyn verkar hon ha blivit inspirerad av både "Da Vinci-koden" och Håkan Nesser's "Berättelsen om herr Roos". Det stör mig enormt om man är för nära originalet, oavsett vad. Känns för amatörmässigt men det är klart alla kan inte vara proffs! Men ändå...

Idag har solen känts varmare än tidigare och då är det inte varmare temperaturmässigt än tidigare. Det kan bero på att det blåste väldigt lite. Det riktigt kokade på baksidan. Badade ofta men vågade inte stanna i för länge. Har hela tiden i bakhuvudet att det är lätt att drunkna. Vad som helst kan hända och panik kan vem som helst få. Ja, inte bara panik även kramp. Även om det aldrig hänt mig på sjön. Däremot när Towe försökte lära mig hur man verkligen ska simma bröstsim. Tydligen använder jag mina ben på ett inkorrekt sätt. Men då var vi i en simhall.

Jag får också lätt yrsel eftersom jag har så lågt blodtryck. Varje gång jag vänder mig om i vattnet, så blir jag nästan svimfärdig. Måste alltså vara väldigt försiktig när jag badar, åtminstone nu när jag är ensam.

I övrigt inget speciellt. Börjar tröttna på att vara ensam nu, så alla mina darlingar får gärna komma hem snart! Har ju iofs the kitties som gärna håller sig nära mig. Det är trevligt!

Tillägg kl 22: Hörde ett herrans oväsen utanför och gick ut. Gissa vad! Jodå, den lilla fiskmåsungen var tillbaka och Sixten hade förstås fått syn på den. Ja, säkerligen inte bara "syn". Men då gick jag till attack och räddade fågeln. För hur länge vette katten (ursäkta ordvalet!). Vi får se hur läget är imorgon. Synd att jag inte hade med mig mobilen för ett kort på två katter intill en fågel. Inte varje dag man ser sådant...!

Torsdag 15 juli

Denna fantastiska sommar fortsätter! Idag har vi haft uppåt 32 grader i skuggan - bevis här:


Är fortfarande ensam och det är faktiskt väldigt skönt. Får en hel del gjort samtidigt som jag ligger och läser i solen. Tar ett dopp då och då. Går in och fixar lite inne. Tar ett dopp igen. Fixar lite i trädgården. Tar ett dopp igen. Lägger mig och läser några sidor i aktuella boken. Inte helt fel!

Lunchen i dag blev en tonfisksallad. Smaskens!


Vilket även Sixten tyckte (sorry, Per! Vet att du inte gillar att katterna äter från bordet!):
Tonfisk är bland det bästa Sixten vet!

Tog en sväng till soperiet med en massa sopor också. Skönt att tömma förrådet. Styrde sedan kosan, d v s Volvon, till Jakan. Köpte mig ett par bikinitrosor (hopplöst att få tag på bra bikini-bh), sangria och lite lammkotletter till husbonden kommer hem igen. Lite fjäsk så där...! :)

Fixade mig en middag på kyckling, överbliven kantarellstuvning och lite sallad:


När jag sätter mig ner för att äta ser jag en övergiven fiskmåsunge:


...som jag nu är orolig för att katterna ska hitta och göra slarvsylta av på samma sätt som de gjorde av en annan fågelunge som jag berättade om igår. Den låg för övrigt utanför köksfönstret imorse när jag kom upp - vilket var rätt sent, typ 09:30. Jag sover alltså längre när jag är ensam... Vad beror det på?

Lite hockey också! Läser i ab.se att de anser att Färjestad har gjort den bästa värvningen i sommar. Klart de har! Guldet är vårt i april 2011! he he

Övrigt:
Vatten: 24 gr (måste ha varit frånlandsvind i natt)
Luft: 32 gr
PW: nopp

Onsdag 14 juli

Dagarna går...

Den här har återigen varit en fantastisk semestersommardag, d v s man har tur i semesterlotteriet!

Dagen började dock mulen. Per och Anders irrade omkring för att förbereda sin resa. Egentligen var det mer Per som irrade omkring än Anders...

Med tanke på de senaste dagarnas värme kändes morgonen lite kylig. Det var bara 23 grader ute. Ehhh...

Nåväl, när grabbsen kommit iväg tog jag en PW på 50 min. Efterlängtad!

Hem och direkt i vattnet. Då hade det börjat klarna upp. Sedan har min dag bestått i värme, sol, bad och läsning. Jag har ätit lite också. Tyvärr även Sixten som fick tag på en fågel. Tveksamt dock om han verkligen åt på fågeln. Den låter när katterna kommer åt den men tyvärr kan inte jag komma åt den. Den ligger i syrénbusken som är rätt "buskig". Det är hemskt! Men jag vet inte vad jag ska göra.

Men visst är det märkligt! Jag kan göra precis vad jag vill! Inga barn, ingen man, ingen att ta hänsyn till. Jo, katterna förstås. Jag kan göra i princip vad jag vill! Så vad gör jag? Jo, som jag skrev här ovan, placerar min lekamen vid Mälarens strand utanför vårt hus. Jag har inga andra önskemål just nu! Det här är den ultimata platsen när det är sådant här fantastiskt underbart väder.

Men ändå - tips någon?

Övrigt:
Vatten: 25 gr
Luft: 28 gr
PW: 50 min (7,5 km tror jag)

Tisdag 13 juli

Dagen startade upp med frukost i det gröna:


Sedan drog Per och Anders iväg för att förbereda sin fiskeresa upp till Jämtland. Själv lade jag mig nere vid vattnet och myste:


Efter ett tag fick jag spring i benen (det var trots allt en pw-dag...), så jag drog iväg till Coopan för att handla lite till middan och även lite blommor att förgylla vardagen med:


Sedan var det åter igen dags för "stranden". Termometern visade 33 grader... *puh* Katterna låg helt utslängda på det hyfsat svala golvet:


När boysen var tillbaks var det dags för middag. Började med förrätten, d v s rostat bröd med gräddstuvad (utan mjöl!) kantareller:


Till varmrätt blev det grillad entrecote, färskpotatis och jordgubbssallad:


Molnen tornade upp sig i väster men inget regn hos oss:


Vi lever ett ganska gott liv, eller hur, Sixten!


Övrigt
Vatten: 25 gr
Luft: 33 gr som varmast
PW: nada (det gäller att gå upp i tid!)

Måndag 12 juli

Hockeyälskare! Ett tips! Lyssna på Mats Sundins sommarpratarprogram här -->.

Idag har det regnat. När gjorde det det senast? Kommer inte ihåg. Ändå är det otroligt varmt. Det är så härligt! Katterna ligger och flämtar. De vill bara ha blöt mat och inte alls den torra maten, så det är bara att ge dem lite av den söta vätskan.

Vi tog en sväng till Kista idag. Handlade lite grejs till lägenheten i K-d. Per bytte batteri på sin pulsklocka och jag handlade en klänning och en topp. Skulle egentligen handla en extra bikini eftersom två av de tre jag har är utslitna. Men jag hittade ingen.

Var in på bolaget också. Handlade lite Sangria och några mexikanska öl till middagen ikväll.

Middagen var helt suverän! Oj, vilken smakupplevelse! Anders kom förbi och hade med sig lite egenodlad chili som jag adderade till guacamolen och fajitas. Mycket gott!



Fortfarande mycket varmt! Såååå häääärligt!

Övrigt:
Luft: 31 gr
Vatten: 26 gr
PW: nada


Söndag 11 juli

I morse drog vi iväg till Ängsjö men inte tillräckligt tidigt för att det inte skulle drypa svett av oss när vi var klara. Skönt med en genomkörare ändå trots att den blev kortare än vad vi egentligen hade önskat. Men det får finnas gränser!

Bad och sol har präglat dagen. Per tittade på F1 på Silverstone. Jag kollade lite grann men jag har svårt att sitta inne när det är så här fantastiskt väder. Då måste det verkligen gälla något speciellt. Per är ju F1-nörd, så han är ursäktad. (OK, så här i efterhand måste jag medge att jag tittade en hel del!)

Blev det månne värmerekord idag? Här kan man se 10-dygns prognosen för Stockholm. Ser rätt hyfsat ut!

Jag har lagt upp lite bilder på Picasa från veckan som varit, så släkten får ett mail där länken finns - snart!

Med tanke på värmen fick Per pumpa upp madrassen idag. Detta så att vi kan ligga i vattnet heeeela daaagarna!

I kväll ska vi käka räkor. Dags att tömma frysen på all fisk nu. Vi köpte ju 10 kg fisk för ett tag sedan och nu finns bara dessa räkor och lite pilgrimsmusslor kvar. Dags för en ny shopping. Men det är ju bara att ringa fiskbilen, så kommer den. Det är service det!

 

Så här såg det ut (tempus blir lite konstigt i det här inlägget för jag har skrivit först och sedan lagt ut bilder):

Snacka om att Sonja var med på noterna:

Vi fick sällskap av en liten fjäril som verkade gilla citronvattnet väldigt mycket:

Till "dessert" tog vi varsin Margerita - vilket Sixten gillade väldigt mycket. Men vi vill inte att han vänjer sig vid alkohol, så han fick inget - trots ett evigt tjatande:

I morgon ska vi köra mexikanskt/spanskt. Har redan planerat vilka som ska vinna VM. ha ha

Till en annan måltid har jag redan planerat att vi ska käka oxfilé och - Per! Ett vin vi helt enkelt måste smaka på till ett sådant kött! Seghesio 2006. Det må kosta en del men om det billigare Sonoma är så himla gott är det här vinet antagligen värt sina kronor per cl.

Övrigt:
Vatten: 24 gr
Luft: 33 gr (när jag skriver det här är det fortfarande vääääldigt varmt)
PW: 2,5 x 2 = 35 min jogg+pw (lite för kort egentligen...)

Lördag 10 juli

Åter i Kungsängen! Blandade känslor. Har haft en himla trevlig och mysig tid i Karlstad med omnejd. Vi är verkligen nöjda över att ha den här lägenheten.

Vi vaknade upp runt 8 i morse i Jonsbol. Käkade frukost med Bitta och Johan. Åkte till K-d för att fixa det sista, d v s hämta upp tvättkläder, tömma kylskåpet (glömde dock brödet i skafferiet) och lämna sängkläderna.

I Jonsbol var det runt 20 grader på förmiddagen. När vi kom till K-d var det strax över 20 gr. När vi kom till Kungsängen var det 30 gr. Lite skillnad...! Det blir en helt annan värme när det går över 25 gr. Snacka om medelshavsvindar!

När vi kom hem packade vi ur bilen och gick omkring och ropade på kittemittarna. Inget svar! Nähä. Iväg för att handla lite mat. Hem igen och när jag gick ur bilen såg jag Sonja sitta på ena grannens trapp med halva kroppen. Den andra halvan låg under trappen. Där satt hon och jamade högt när jag kallade på henne. Det var så sött!

Sixten dök upp efter ett tag och de fick varsin rejäl skål med "sockerkattmat". Den slank ner medan Per och jag tog oss ett dopp i Mälaren. Hur skönt som helst!

När vi kom upp var det ett väldans gosande med dessa katter. Fram för allt Sonja var som en skugga efter mig. Jag inbillar mig att hon undrat var jag hade tagit vägen. he he

Nu är det snart dags för middag och senare i kväll blir det fotboll. Självklart hejar jag - correktion: VI - på Tyskland.

Tog en hel del bilder men jag tror inte alla uppskattar att jag lägger upp dem här. Skickar länk och lösenord till familjen later on.

Övrigt:
Vatten: 23 gr (Bara! Skönt ändå. Det skvallrar dock om att det troligen har varit frånlandsvind medan vi varit borta.
Luft: 20 i K-d, 30 i K-ängen
PW: nada

Fredag 9 juli

Så vad gjorde vi igår? Jo, efter frukost och allt sådant tog vi en runda i M-bergsskogen och Sommarroskogen. Hem och duschade. Gick till stan för att köpa mer av den otroligt goda österrikiska osten (Bergskäse Tyrolen någonting).

Väl i stan blev vi sugna på en Bratwurst från det tyska matståndet på Stora Torget (Per har lärt sig av Towe hur man ska göra med munnen för att se sexig ut):

Efter denna lunch handlade vi osten vi ville ha. Gick till Drottninggatan och tog varsin rejäl kaffe (italiano/fransk):

Iväg till lägenheten sedan för att packa det sista. Hämtade mamma och sedan drog vi iväg till Bitta och Johans stuga där alla var samlade. Åtminstone de flesta. Mathilda, Towe och Jesper saknades.

Här en bild på några av oss:

Här en bild på ett trevligt gäng:

 

Vi fikade, badade (dock inte jag), grillade, käkade, drack lite öl och vin. Snackade och hade jättetrevligt! Bilder kommer alltså upp på annat ställe.

 

Övrigt:

Luft: 22 gr?

Vatten: ?

PW: 45 min jogg+pw



Torsdag 8 juli

Vi sov över i Molkom hos Tina och Bernt. Efter frukosten åkte vi hem till lilla lägenheten i K-d. Duschade och fixade lite. In till centrum sedan för att käka lunch. Tog den på CoffeeHouse på Ö:a Torggatan. Gick sedan i väg till kyrkan för att se när det var dags för tornuppstigning = kl 15:00.

När vi gick över Stora torget fanns det en liten food market från olika länder. Såg så himla gott ut där vi gick men vi var ju mätta!

På vägen hem till lgh bestämde vi oss för att shoppa lite. Vi frös en del. Per hittade en tröja och - faktiskt! - ett par badbyxor. Han glömde sina i K-ängen (trots att han har typ 5 st). Jag själv hittade en tröja.

Vi hade lite extra tid över innan det var dags för tornet, så vi tog en god cappuchino/cafe latte på Drottninggatan. Sedan dags för det läskiga:

Många trappsteg var det, uppåt 196 x 2. Och högt!! Verkligen läskigt. Efteråt satte vi oss på torget för att lugna nerverna en stund. ha ha

 

Middagen köpte vi på torget. 2 salami och 5-6 olika ostar. Vi tog dock bara fram 4 av dem. Men en av dem var en österrikisk, mycket smakrik hård ost. Visste inte att österrikare kan göra ost... Har inte namnet på den, så vi får ta vägen förbi torget i morgon igen. Till detta blev det gott färskt bröd och fikonmarmelad från Hemköp.

 

Till allt detta goda måste man ju ha något gott att dricka. Så trots att vi hade bestämt oss för att inte dricka vin ikväll blev det ändå en god Zinfandel:

Börjar kännas att vi käkar alldeles för goda middagar under semestern. Tur att vi försöker träna varannan dag. Idag blev det dock inget. Känner av lårmuskeln på vänster ben men det ska inte vara något hinder egentligen.


Onsdag 7 juli

Drog iväg till Molkom för att möta upp Tina, Bernt, Bitta och Johan. Sedan drog vi iväg till Nora för att gå på en antik- och samlarmässa.

Söt by, mycket skräp på mässan, sol och varmt. God lunch, lite shopping. En kort sammanfattning av den resan.

Väl åter i Molkom tog vi ett dopp hos Tina och Bernt. Käkade god middag, drack gott vin och såg en hyfsat tråkig fotbollsmatch. Tyskland kom inte alls upp i normal standard och Spanien kändes totalt överlägsna.

Efter matchen spelade vi kort - vanlig företeelse hos Tina och Bernt. :)

I säng i hyfsad tid.

Tisdag 6 juli

Idag har vi varit iväg till Ängsjö för en runda. Efter det packade vi, käkade lunch och drog sedan iväg till Karlstad. Towe och Jeppe har åkt till Kroatien för en två-veckor lång semester. Det blir säkert riktigt bra.

Väl i Karlstad fixade vi middag och lyssnade på en ljudbok. Inte så mycket med andra ord. Men ändå nödvändigt att blogga om det.

Hur ska det gå för katterna?? Niklas, kompis till Towe, har fått ansvaret att ge dem mat. Men det är inte bara mat de behöver - tror jag. Lite gos och snack vill de nog ha också.

Senare i kväll ska vi se Holland-Uruguay. Heja Holland!

Övrigt:
Luft: runt 22 gr
Vatten: 23 gr
PW: 45 min jogg+pw 6,1 km

Måndag 5 juli

Läste inlägget från igår och jag måste medge att det var väldigt svamligt.

Nåväl, vad har dagens dag fört med sig?

Efter frukost och morgondoppet drog Per och jag i väg till Kista för att byta det trådlösa modemet som inte funkat på ett antal månader. Väl i Kista köpte vi en inflyttningspresent till Bittas och Johans paradvåning. Per köpte sig ett par sommarskor och sedan var vi färdiga! Jag handlade alltså ingenting! Wow!

På vägen hem handlade vi en torkställning som vi tänkte ha nere vid vattnet för handdukar och badkläder. Vi handlade även kattmat inför vår lilla resa till K-d. När jag köpte kattmaten satt affärsägarens lille son och käkade pizza där inne. När jag berättade det för Per blev han så sugen på pizza, så vi stannade till vid Bella Marie i K-ängens centrum och köpte med oss varsin pizza till lunch. Inte något jag egentligen är supersugen på - men vad gör man...

Efter pizzan var det dags för ett dopp i det blå. Somnade på flytbryggan och vaknade av att mitt ena ben slog mot bryggan. Varför då? Ja, säg det.

Runt 19-tiden var det dags för middag. Grillat kött med sallad och varsitt glas rött vin. Kvällen var helt fantastisk med sin värme och sin stillhet. Det är inte många kvällar man får uppleva i det här landet som är så här fantastiska.

Vi gick dock in efter en stund och såg en film som Per hade valt: "Eternal sunshine of the spotless mind". Och vad handlade den om? Vet inte.

Towe och Jeppe kom mitt i filmen och sade "hejdå". De drar iväg till Kroatien i morgon och blir borta i två veckor. Kommer att sakna mina kids! Take care!!!

Övrigt:
Luft: runt 26-27 grader
Vatten: 23 grader och helt makalöst härligt"
PW: nada!!!

Söndag 4 juli

Dagarna rullar iväg... Lite otäckt ändå att det går så himla fort. Vad gör man egentligen när det är semester? Ja, i vårt fall är det inte mycket.

Vi badar, solar, äter gott, dricker gott. Ser lite på tv. Nu har det varit mycket fotboll - dock inte i kväll. Använder datorn mycket. Framför allt Facebook. Kul att "snacka" fullständig dynga med folk. Det binder ändå ihop oss.

Dagen har ändå innefattat lite träning och mycket sol och bad. Annars inget i övrigt. Får lite dåligt samvete för att det finns så mycket att göra. Hade vi varit utomlands hade saken varit helt annorlunda. Vi hade dock gjort samma saker men slappnat av på ett helt annat sätt. Varför då? Ja, fråga inte mig. Hade jag svaret på det hade allt varit mycket enklare.

Vi drog iväg till Ängsjö runt 9-tiden i morse och sedan har vi varit hemma i stort sett hela dagen bortsett från en liten runda upp till centrum för att handla djupfrysta jordgubbar.

I veckan drar vi nog i väg till Karlstad en sväng. Semifinaler i fotboll får vi dock inte missa. Holland mot Uruguay och Tyskland mot Spanien. Mycket spännande!

Övrigt:
vatten: 22 grader och helt otroligt skönt. Vi lär ta ett kvällsdopp även i kväll.
luft: runt 27 grader trots utlovade 31 men det är HELT OK ändå
pw: 3,6 + 2,5 blandad jogg och PW = 50 min.

Lördag 3 juli

Så då har en vecka gått av semestern. Fyra återstår. Alldeles för få...

Nåväl, härligt väder gör ju saker och ting lite lättare. Åtminstone mentalt men inte tusan får man saker och ting gjorda när det är så här skönt ute.

Vi har inte gjort många knop idag. Badat, solat, badat och solat. Gick upp till centrum för att handla lite. Hem igen för att bada och sola.

Tittat när Tyskland förnedrade Argentina (JAAAAA!!). Ska också titta på Spanien-Paraguay och hoppas att nästa europeiska lag blir klart för semifinal.

Nu är jag så otroligt mätt att jag nästan får paltkoma. Jo, det fick jag precis!

Dags att sluta blogga alltså.

Övrigt:
vatten: 22 gr (rätt vind)
luft: 27 gr (vadå 31 gr enl prognos??)
pw: nixpix

Natti natti! Lär somna i soffan!

Fredag 2 juli

Idag har vi solat solat och solat. Ett och annat dopp har förekommit också - faktiskt!

Handlade till lunch och middag. Letade efter en loppis som Tina hade fått nys om. Den hade stängt. Bara öppet på lördagar och söndagar. Synd, Tina! Det får bli en annan gång.

Iväg till Ängsjö runt 16-tiden. Hem för ett dopp. Såg lite fotboll. Heja Holland!

Grillade kött till middag. Jättegott!

Tina och Bernt åkte vid 21-tiden för att hämta Seb på Arlanda. De drog hemåt direkt sedan.

Per och jag såg lite fotboll och gick sedan och lade oss vid 22:30-tiden.

Övrigt:
Vatten: 22 grader (fel vind till att börja med men rätt sedan)
Luft: 27 grader
PW: 40 min blandad jogg/pw
Dv: skippar det i fortsättningen. Ointressant.

Torsdag 1 juli

OK, dags för dagens blogginlägg.

Läste precis att Rickard Wallin har brutit näsan. Ehhh... brutit näsan?? Nåja, det ska väl inte hindra honom från att ta SM-guld i april 2011.

På tal om SM-guld, så var jag och resten av gänget inne på Globens innandöme och fick en guidad visning idag. Det var verkligen helt cooooolt! Här är DIF:s och Tre Kronors omklädningsrum:

Per in the foreground

Om LLA har guidade visningar är det helt klart ett måste att besöka arenan.

Nåväl, jag ska börja från börja. Efter att vi hade gått upp och käkat frukost tog jag och Per oss ett dopp i Mälaren. Vi tog tåget in kl 11:06 och var i stan en halvtimme senare.

Tunnelbana till Globen, köpte biljetter till Sky Views och visningen. Gick in på Globen City och shoppade lite. Klockan 12.30 var det dags för visningen av Globen och den var verkligen jättekul!

Madonnas autograf i en av logerna.

Fullständigt ocharmiga loger för världsstjärnorna.

Bästa av allt - spelargången ut till arenan!

Per och jag in foreground

Vi åkte även uppe på Globen. Det var en häftig känsla!

När vi var nere på marken igen tog vi tuben in till Medborgarplatsen och käkade lite lunch:

Tog Djurgårdsfärjan till Djurgården för en liten fika bl a...:
+

Drog sedan till Gamla Stan och vid 18-tiden var det dags för Gondolen:

Åkte hem sedan och badade. Tog lite vin och spelade kort efter att vi hade kört "Hur f...n visste du det?".

Såg på lite bilder från midsommar o s v. Sedan dags för natten. De andra gick väl och lade sig för en halvtimme sedan, så det är väl hög tid för mig också nu.

Övrig info som är totalt ointressant för resten:
vatten: 21 gr
luft: 23 gr
dv: 66,3
pw: en jäkla massa vandring runt stan

Onsdag 30 juni

Sista junidagen innebar en hel del bilkörning. Men innan vi satte oss i bilen, Towe och jag, så drog vi iväg till Ängsjö för en liten träningsrunda. Dopp efter det och sedan en lunch på det.

Efter det bar det i väg runt om till en massa Pressbyråkiosker "norr om Stockholm" - jag och Towe.

Hem igen runt 16-tiden. Per hade redan börjat städa, så vi hänkade.

Tina och Bernt kom strax efter 20-tiden. Vi käkade middag, såg på videoinspelningar och sedan var det dags för natten.

I morgon ska vi göra Stockholm!

Övrigt:
vatten: 21 gr
luft: 27 gr - 18 gr - 23 gr med rätt vind
dv: 66,6
pw: 40 min blandad Pw/jogg

RSS 2.0