Tisdag 27 juli

Idag har vi fått en del gjort, faktiskt. Bland annat åkte vi till Bastuspecialisten för att handla upp ett presentkort vi fick som bröllopsgåva, d v s över 2 år gammalt... Vi hittade 2 härliga badlakan för 500,-/st.

Sedan drog vi iväg till en målaraffär och köpte målarfärg till stuprören och hängrännorna. Gick på 1 200 kr för 3 kvm = 15 meter. Vi behöver målarfärg för mellan 65-70 meter, så det blir en slant.

När vi kom hem räknade vi lite på det och upptäckte att det faktiskt blir betydligt billigare att köpa helt nya - vilket vi troligen gör imorgon. he he

Härligt att slippa slipa, måla och måla igen! Det här borde vi ha gjort för flera år sedan.

Vad mer? Lite sol faktiskt! Men man får inte sitta länge innan det kommer en sådan där jäkla geting och stör. När kvällen infinner sig ska vi gå ut och tejpa för getingboet. Har kontaktat "utrotningsföretaget" men de hör aldrig av sig tillbaka, så då får vi ta saken i egna händer.

Ja, lite annat fix och trix har vi också hunnit med men man behöver ju inte berätta allt här i bloggen...! :)

Nu snart dags för Morden i Midsomer men innan dess blir det till att hämta Jeppe. Han jobbar ungefär 60 tim/veckan och är ledig 1 dag. Låter helt galet! Måste kolla upp om det verkligen är OK.

Övrigt:
Luft: 20-23 gr soligt
Vatten: 20 gr
PW: vildag idag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0