Trevligt med straffar!

Inte ofta man får se FBK slå straffar men ikväll blev det av. Härlig straff av Berglund som ser ut att ha betydligt mer självförtroende nu än tidigare. Men i övrigt var det en väldigt sömnig tillställning. Märks att det är november och att hockeyn drillar på i ljummen lunk.

Oavgjort efter full tid i LLA. Oavgjort efter full tid på Hovet. Modo och Timrå vill inte kännas vid oavgjort. De har avgjort betydligt tidigare än efter 60 minuter. Synd att jag inte insåg det tidigare, d v s att vare sig FBK eller HV var intresserade av att vinna vid full tid. Förlorade 10 spänn flyger sin kos... Jag tippar verkligen uselt!!

Ekman fick sitt straff. Inte my kind of guy om jag säger så... Skönt att slippa honom i 5 omgångar. Hade gärna sluppit honom i fler men kanske av annan grund än det som låg till grund för de här 5 omgångarna och 80 000 kr. Mycket "grund" här...

Nåväl, undrar om vinleverantören kommer efter att jag gått och lagt mig. Som sagt, jag är ju ensam här ikväll... Gissa om jag kommer att klaga!

Tisdagsomgång i LLA

Ikväll kommer Linköping på besök i LLA. Svår match! Linköping har inte vunnit på bortaplan på 6 matcher, tror jag det är, samtidigt som Färjestad knappast har rosat Karlstadsmarknaden. Så hur kommer det att gå då?

Ja, med tanke på den snöpliga förlusten mot SSK i lördags borde FBK vara vääääldigt sugna på revansch. Så jag tippar därför hemmaseger. Men misstänker att den kommer att sitta långt inne. Linköping har ju haft ett litet speluppehåll och borde ha en massa spring i benen. Tippar 3-2.

Övrigt då?

Djurgården-HV71
Repris på finalen i våras. Svår match att tippa. DIF verkar ha problem. NW anser att de är sönderlästa. Kanske inser även Hardy det och har förändrat spelet. HV71 verkar vara på G. Verkar ha kommit över segerruset från i våras. Så hur tippar jag då? Säger 2-4 eftersom jag kommer att vara ensam hemma ikväll. Så är det! Då hämnas jag!

Skellefteå-Modo

Jaha... Hmmm... Hemmavinsten känns ju rätt självklar. Eller inte? Underskattning? Tippar ändå: 5-3.

Södertälje-Timrå

OK, ytterligare en svår match att tippa. Men säg den match som inte är det... Båda lagen verkar vara formstarka. SSK kanske fortfarande svävar på vingar efter segern i lördags. Och visst vann Timrå också? Nähä, det gjorde de inte. Det får väl bli en hemmavinst igen då: 3-1. Sorry, Perra.

Nej, nu ska jag invänta vinleverantören som snart kommer och levererar - ja, vaddå?

Trevlig hockeykväll!

Seg måndag

Måndag morgon och jag har fortfarande inte kommit iväg till jobbet. Vad är nu detta? Kallt kallt kallt iallafall.

Ikväll blir det både elitserieishockey samt El Clasico. Man kan alltså sitta framför tv:n från kl 19 till 23-någonting. Vi får väl se om jag står ut med fotboll så länge. Det viktigaste med den matchen är tifo:t när spelarna kommer in.

Men en såpass omtalad match bör man iallafall se lite av. D v s om man är något sportintresserad.

Kvällens hockeyomgång då?

Luleå-Frölunda och AIK-Brynäs. Tippar hemmasegrar för båda lagen.

Imorgon är det dags för FBK att ta sig an Linköping på hemmaplan. Har det vänt nu? Förlust senast på bortaplan men vinst matchen innan det på hemmaplan. Har ju varit tvärtom en längre tid. Läste dessutom att Färjestad inte vunnit en lördagsmatch sedan början på oktober. Ojdå! Vaddan detta? För mycket fredagsmys kanske.

Typiskt!

Förlust ikväll. Egentligen inte speciellt förvånad. Har ingen aning om matchbilden. Har precis kommit hem men Towe har hållit mig uppdaterad på resultatet under kvällen. Får väl läsa lite här och där för att få en uppfattning om vad som hände. Kan även se inspelningen. Men det får jag göra imorgon. Nu borde jag gå och lägga mig men jag måste bara läsa på FBK:s hemsida för att få en liten uppfattning ändå...

Men 6-2! Det låter för dåligt helt enkelt. Vem stod? Var det Nihlstorp? Trist för honom isåfall.

Nej, gå och lägg mig nu!

Luriga SSK!

Dags att ta sig an luriga Södertälje. Luriga på så sätt att man tror att det är ett dåligt lag men icke! Färjestad brukar ha svårt mot SSK men ikväll vinner de. Prestberg gör ett av målen. Nihlstorp står - gissar jag.

Towe är där tillsammans med Marie Hallman. Sitter på pressläktaren. Jättekul! Hon ska få berätta allt i detalj när vi ses imorgon.

Övrigt tippar jag bortavinster överlag den här omgången.

Nu dags att göra sig iordning till kvällens fest!

Is redan i november

Viken håller redan på att frysa till is. Det har aldrig tidigare hänt i november under den tid vi bott här. En del vintrar har den inte ens frusit alls. Märkligt väder.



Märkligt rättssamhälle vi lever i!

Märkligt rättssamhälle vi lever i i Sverige.

Skadestånd för mordet på Engla: 75 000 kr. Skadestånd för våldtäkt mot 14-årig flicka: 50 000 kr. Skadestånd för Pirate Bay: 46 miljoner.

Vad är det i Pirate Bays agerande som är så mycket värre än att mörda och våldta en liten flicka eller att begå våldtäkt och förstöra en 14-årings liv? Jag begriper inte detta.

Hockeykväll

Ser Hockeykväll på SVT Play och kan konstatera att det blir väääääldigt mycket Djurgården för närvarande. Intressant ändå.

Isbrytare?

Lite annat än hockey...

Grannen lånar ju vår brygga, så imorse kunde jag konstatera att hans båt snart är inisad:


Busstricket funkade?

Hann inte skriva något igår innan matchstart. Ja, inte ens efter matchen... Hann och hann... Det var en prioriteringsfråga.

Kom hem precis när matchen var över och C+ intervjuade Salak. Förstod direkt att det hade gått bra. Men hur bra? Hade Salak hållit nollan eftersom de intervjuade honom? Nää, det skulle bara vara för bra. Men så bra var det ju! 3-0. Igen. Trevligt!

Såg den inspelade matchen och kom inte i säng förrän vid 00-snåret. Ledig idag - igen!

Hemmavinst! Vad har hänt? Tog de bussen till arenan som Christian Berglund var inne på? Vet inte. Får läsa runt lite senare. Men en gedigen insats var det sannerligen. Åtminstone i period 2 och 3. Den första perioden kom laget undan 0-0 med förskräckelse. (Märkligt uttryck!)

Hur som helst, jättekul att Paulsson fick sätta ett äkta hattrick. Han har ju varit skadad och lär bara bli bättre och bättre. På tal om det - omnämnde CB ser än mer het ut än i förra matchen. Är det möjligt? För att inte tala om Salak. Han räddar verkligen på alla möjliga och omöjliga sätt. Nickar puckar, slänger sig som en fotbollsmålvakt och kunde han hade han väl slängt sig i en lian och räddat.

2 nollor hemma mot LHF! Kan vara bra att ha i skallen vid ett eventuellt möte i slutspelet. Att sådant kan sätta sig framförallt i motståndarnas huvud kan ju vara en klar fördel. Det märkte vi ju om inte annat för ett par år sedan när FBK mötte SAIK i en - var det semi eller kvart? SAIK gjorde inte många mål på Gurra då inte.

Men var är publiken?? 5 427 pers när tabellettan kommer på besök och dessutom lönedag. För dåligt! Kom igen nu, Värmland!

Nää, nu ska jag sätta lite fart. Idag åker adventsstakar och -stjärnor upp. Jodå, redan! Ont om tid imorgon för då ska vi shoppa lite och på kvällen ska vi på fest. Kommer att missa SSK-FBK. Däremot ska Towe träffa Marie Hallman nere i Södertälje. Kul erfarenhet för henne. Hon vill ju bli sportjournalist.

Utematcharenan påbörjad!

Så här ser det ut utanför LLA eller gjorde iallafall i lördags.


Det var på tiden!

Otroligt skön 3-poängare ikväll hemma mot AIK!

Kul match att titta på även om det stod 0-0 efter två perioder. Full fart från båda lagen. Öppen trevlig ishockey. Kunde slutat hur som helst. Så just därför är det extraskönt med en vinst efter några förluster på hemmaplan.

Dicken ser hur het ut som helst. Skönt att se att även C Berglund är hetare än tidigare. Pelle jobbar och sliter. Synd att han inte får utdelning för sitt slit. Ser att TS spelar honom extra mycket i pp nu. Är det ett försök att få igång hans målproduktion kanske? Här finns det iallafall sparkapital!

Men visst släpper Salak alldeles för mycket returer. Rakt ut dessutom. Det var på en sådan puck som AIK reducerade. Och det var nära det blivit fler! Men det är väl backarna i första hand som får ta hand om dessa.

På torsdag är det hemmamatch igen. Upp till bevis mot Luleå. Ska bli intressant. Har FBK fått vind i seglen för ytterligare en 3-poängare på hemmaplan? Vi får väl se!

På tal om vind i seglen - det blåser så mycket ute att det viner i skorstenen från kaminen. Inte ofta det händer. Nu ska jag gå och göra Sonja sällskap. Hon har redan gått och lagt sig i min säng. Det är som att ha fått en bebis igen. En lurvig pälsig bebis.

Målsumparhelgen

Jaha, då var man hemma igen efter en helg i Karlstad.

Lördagen var fullbokad. Först ut på stan och shoppade lite nödvändigheter till lilla lägenheten. Lunch med Skystedts på Harry´s. Snabbt iväg för att hämta bilen - jodå, det blev bilen till arenan ändå trots alla varningar.

Vi var ute i mycket god tid. Tittade på värmningen. När det sedan var dags för nationalsången hände en oväntad sak. Han som sjöng tillsammans med en dragspelsnisse började sjunga Du gamla du fria. Men mitt i låten byter de till Ack Värmeland du sköna! Gissa om det gick hem hos publiken! Åtminstone större delen av de 8 505 pers som var där. Några buade faktiskt... Men vilket publikfrieri!

Publiksiffran i sig var näst bästa någonsin i LLA. Just av den anledningen (att det kom så mycket folk alltså) borde Färjestad ha varit med i matchen redan från början och inte släppt till Frölundas mål efter 21 sekunder. Inte kul alls!

Sedan började målsumparna en efter annan. Tror det var 37 skott på mål och 18 utanför. Men hallå!!

En och annan fight var det också. Men det var förstås frustrationen över sumpade målchanser som ville ut.

När Frölunda gjorde 1-3 gick vi därifrån. Åkte hem till Asklunds och käkade smarrig middag! Fick äntligen se vackra paradvåningen! Otroligt läcker! Hem sent sent sent. Nu trött trött trött...

Jo! Jag passade på att handla lite i butiken:


Ser med olika ögon

Märkligt hur man kan se samma match men med helt olika ögon. "Svag insats av Djurgården" tycker någon. Men när Canal+ intervjuade både spelare och ledare ansåg de att det inte alls var en svag insats. Tvärtom tyckte de att DIF spelade bra. Hade många chanser, mycket puck, åkte mycket skridskor - men! - de satte inte chanserna.

Färjestad å andra sidan utnyttjade de lägen de fick, som t ex när djurgårdare satt utvisade. Tyckte iofs överlag att FBK kändes som det starkare laget. Men man vet aldrig. Rätt som det är, så kommer en förlupen puck och ställer till det.

Dragan fick ju chans till hat trick men missade straffen. Det var väl kanske inte Riddarn som räddade lika mycket som Dragan som drog lite för mycket... Men två mål av 84:an är verkligen jättekul! Och förstås soloräden från Sjögren. Han har nog fått ett litet självförtroendeuppsving efter Karjala.

Nästa omgång är på lördag. Då är vi på plats i LLA! Första matchen för säsongen. Eller? Nej, Towe och jag var ju där för ett tag sedan. Vi satt på rad 2 eller 3 bakom spelarbåset. Glömmer aldrig hur starkt vi reagerade på att det luktade "fotsvett" när spelarna kom in. Men sätt på dig skorna igen, gubbe! Tänkte vi båda om den stackarn som satt bredvid mig. Efter ett bra tag kom vi på att det nog inte var hans fötter som luktade. Nää, det var ju spelarhandskarna. Detta har man ju hört talas om men aldrig känt - tack och lov! Bland det vidrigaste jag känt.

Nåväl, på lördag är det alltså dags igen. "TA INTE BILEN" skriker arrangörerna ut på alla värmlandstidningar och FBK:s hemsida. De håller ju på att bygga upp utomhusarenan på en av de stora parkeringsplatserna. OK ok, då får det väl bli hockeybussen då...!

Seg omstart...

Har varit en seg omstart för mig vad gäller bloggandet. Men nu är det hög tid för ett inlägg inför kvällens bortamatch mot Djurgården.

Fortfarande en och annan skada (Rickard Wallin, Dick Axelsson och Jonas Brodin). Dock kommer Micke Johansson, Pelle Prestberg och Jonas Frögren tillbaka.

Towe åker dit med kompisar. Men det blir inget Hovet för mig och Per. Jag hade gärna åkt dit men efter vår Göteborgsutflykt är jag ganska slut...

Inte för att vi gjorde något speciellt annat än 4-timmars tågresa, shoppade en del, käkade gott och gick sedan på fotbollen. Hemma på hotellet igen vid 23-tiden tror jag klockan var. Ytterligaren en 4-timmars tågtripp. Sov lite på tåget men det vägde inte upp det lilla jag sov i natt. Så nu är jag lite trött. Börjar väl bli gammal och sliten...

Men gissa om jag kommer att heja i soffan här hemma! Blir väl ett och annat gnabb kan jag tänka mig. Någon av oss kommer att vara gladare än den andre senare ikväll och denna "någon" är förstås - JAG!

Förhoppningsvis bringar denna låt tur med sig. Eftersom det enligt uppgift är den här låten Färjestad laddar upp i det sista inför inträdet på isen borde det ju vara så:
Bra smak! Gillar Mando Diao!

Champagnehelg!

Läste någonstans att det här var champagnehelg. Har aldrig hört det tidigare men det låter trevligt! Har införskaffat en flaska som vi ska inmundiga tillsammans med en god räkförrätt senare i kväll.

Sparar en slurk till ca 20:45 då FBK förhoppningsvis har inhämtat 3 poäng. Men hur ska det gå till med alla skador som är i laget? Dessutom har inte Luleå förlorat på hemmaplan på de 8 matcher man spelat. Dessutom - för att inte göra saken lättare - en målskillnad på 27-12.

Sista matchen innan uppehåll - sådana matcher vinner sällan Färjestad. Så förlust får vi nog vara inställda på. Slurken skulle därför sitta extra fint vid eventuella poäng.

Förutom Jonas Frögren, Rickard Wallin och Pelle Prestberg är även Micke Johansson hemma och vilar sina höfter. Ja, det är alltså Micke som vilar höfterna. Inte JF, RW eller PP...

Ajaj, det var väl höfterna han opererade i våras? Synd om han redan får problem. Vilar nu i ett antal dagar medan Karjala spelas, så är han säkert fit for fight sedan.

Att Pelle Prestberg varit borta ett tag har nästan inte märkts. Från mitt perspektiv that is. Har nästan glömt bort att han faktiskt är med i laget. Hur länge blir han borta? Hjärnskakning pratas det om. Men det brukar vara över efter en vecka. Kanske svår hjärnskakning? Eller flera på kort tid?

Kul dock att se att Marcus Paulsson var målsugen i Gävle i torsdags. Honom lär FBK få nytta av - tillsammans med Dicken. De har ju gjort underverk tidigare när de spelat ihop.

Övriga matcher då? Svåra att tippa allihop. Elitserien är inte konsekvent längre. Alla slår alla (utom de tre första lagen i tabellen) och i de mest konstiga lägen också.

Äsch, jag lägger ner tipset idag och går och duschar istället. Underbar morgon med solen som tittar fram över kullen. Dimman ligger strax ovanför vattenytan. Fantastiskt vackert! Våra nya balkongdörrar har kommit nu vilket innebär att vi ser rakt ut över vattnet utan att gå fram till balkongen. Gissa om vi är nöjda!

Ja, det blev lite mer än hockey! Nu dags att sätta lite fart.

Domaren lägger ribban!

Färjestad spelar "fulast i Elitserien". Ord från supportrar från andra lag.

Färjestadsspelarna beskylls för att använda sig av "extremt många slashings, crosscheckings, interference osv". De "spelar fult på ett smart sätt. Inga överfall men...".

Skulle vara intressant att höra FBK:s tränartrojkas syn på detta. Ännu mer intressant hade det varit att få höra domarnas syn.

Om det nu är så att FBK spelar "fulare" än andra lag, varför blir de då inte mer utvisade? Varför släpper domarna dessa tilltag just när det handlar om Färjestad? Eller är det helt enkelt så att dessa supportrar är lite färgblinda och inte kan se på FBK med neutrala ögon?

Eller är det kanske domarna som är så enögda när gäller FBK, så de får fördelar? För visst är domarbasen från Hammarö utanför Karlstad! Jo, men visst är det så!

Är man en framgångsrik klubb genom att spela "fulast i Elitserien"? Och det de "senaste 10 åren"?! Är det därför de har vunnit 3 SM-guld det senaste decenniet? På att "spela fulast i Elitserien"? Då kanske det är hög tid för de andra klubbarna att sluta gnälla och spela "fult" de också. Det är väl ändå seger som räknas. Vem minns den som kom tvåa?!

-----------------------

Här har jag klippt ut lite statistik från domarna.se:s twitter:

Den vanligaste utvisningen är som alltid Hakning. Leder hakningsligan just nu gör Kim Hirschovits, Timrå.

Den andra vanligaste utvisningen är Roughing. Den ligan leder just nu Ole-Kristian Tollefsen, MoDo.

Tredjeplatsen är delad mellan Holding & Tripping. Holdingligan leds av J.Ölvestad, DIF och Trippingligan av A.Jämtin, LHC.

Mera hakningar. Timrå hakar mest (30 st), Skellefteå minst (8 st). Mao 44 minuter mer i utv.båset bara på hakningar, intressant.

Roughing då? MoDo flest (23 st), SSK minst (5 st). Holding-ligan leds av Frölunda (13 st), sist ligger Luleå (4 st). Tripping-ligan leds av SAIK & SSK (12 st), sist HV71 (4 st).

4 diving-utvisningar så här långt: Patrik Lundh (FBK), Pär Arlbrandt (LHF), Per-Åge Skröder (Modo), Jonas Engström (SSK).

Too many players då? Här ligger faktiskt Frölunda i "topp", inte en enda utvisning där. Linköping leder på 5 st.

-----------------

I den här statistiken finns vare sig slashing, interference eller crosschecking med. Eftersom domarna.se verkar ha rangordnat straffbegreppen efter hur ofta de blivit utdömda borde det innebära att dessa utvisningar inte är speciellt vanliga. Skulle dock gärna vilja se en mer utförlig statistik på det här.

Vad jag vill ha sagt med det här är att man bör kanske inte slänga ur sig vad som helst utan att ha bra på fötterna.

Första femman för Salak

Usch och fy!

Trodde en hockeymatch bestod av 60 minuters spel. Minst! Men det har tydligen ingen talat om för färjestadsspelarna.

OK 1 poäng men nog borde man ha fixat en 3-poängare utan vidare. Dåligt!

Första gången Salak släpper in 5 mål i elitserien. Första matchen Färjestad överhuvudtaget släpper in 5 mål den här säsongen. Hur kommer det sig? Övermod? Ungdomlig oerfarenhet? Inte vet jag. Men surt är det.

Tittade en hel del på derbyt i Globen. Mäktigt tifo - men "Super Djurgården"?! Ja ja... jag ska inte ha fördomar. Lovar!

AIK vinner igen. Snacka om att de är inne i ett vinnande stim! På ett sätt riktigt roligt. På ett annat sätt ganska sorgligt. Tänker ur ett DIF-perspektiv. Vad har hänt?

Undrar om jag hade ett enda rätt på mitt tips. Antagligen inte. Jo, kanske Linköping mot HV71. Men det är också otroligt ointressant.

Nej, dags att se fram mot lördagens kamp. Upp till björnriket. Hoppas grabbsen kommer att tagga till betydligt mer än ikväll. Men det kan knappast vara något problem. Serie1:an har vi vunnit mot tidigare den här säsongen - men då hemma. Visserligen hemma bra men borta bäst. Vi får väl se hur det går. Tufft lär det bli för båda lagen lär vara hur taggade som helst.

Boorken ja...

Har ju totalt glömt att blogga om Leif Boorks "betyg på guldfavoriterna" i Expressen häromdagen.

Jag är visst inte ensam om att ha reagerat på vad han skriver. Att han inte sett laget spela speciellt många gånger kan vi nog alla vara överens om. Att utifrån dessa få gånger uttala sig om enskilda spelare är lite ynkligt faktiskt. Snacka om "besserwissermentalitet". Det gillar vi inte!

Snacket om att Thomas Rundqvist skulle ha agerat annorlunda i Rahm-affären är ett stort frågetecken. Vad menar Boorken där? Jag tyckte tvärtom att Färjestad agerade väldigt bra och inte försökte sopa något under mattan eller agera tveksamt. Åtminstone inte det som kom ut i media och det som kom ut i media tycker jag var tillräckligt.

Varför vill LB skapa rubriker kring det här? Det finns väl bara ett syfte med det. Att smutskasta klubben. Nej, skäms på dig!

Fler än jag har också reagerat på att han anser att Sanny Lindström inte levererar som förväntat. Men jösses, karl! Han har ju varit enorm! Sanny alltså...!

Tycker faktiskt också att LB kunde nämnt Dick Axelsson som ett stort utropstecken - men icke! Är det för svårt för en djurgårdare att hantera kanske?

Den enda som inte levererat som förväntat - enligt mig! - är Christian Berglund. Han ser fortfarande otroligt seg ut i skridskoåkningen. Han känns inte genuin i sitt agerande. Men det kanske beror på att han inte kommit in i svenska spelet ännu. Vad vet jag? Men nog hade jag förväntat mig mer av honom.

I övrigt ser det bra ut tycker jag. En del av spelarna är sega under hösten - inget nytt under solen. Men vänta bara till mars-april! Då du, Boorken, kan du komma igen med en lista!

Stark insats igår!

Skönt med en kämpaseger mot HV på bortaplan. Alla, framförallt Tommy Samuelsson, hyllar försvarsspelet. Det såg onekligen stabilt ut. Vi satt och diskuterade det i soffan igår kväll. Just att det ser stabilare ut när Salak står i mål än när Nilstorp gör det.

Det har säkert ingenting med varandra att göra. Men en reflektion ändock.

Dick Axelsson är så skön att titta på när det flyter på på det sätt det gör nu. Det är otroligt roligt att han lyckas när man tänker på hur mycket skriverier det var när han gick till Färjestad för ett par säsonger sedan.

"Han är ett problembarn. Han kommer ALDRIG att lyckas."
"Undrar om Färjestad ska lyckas bättre än Djurgården".
o s v...

Hmmm, tycker han har knäppt en och annan på näsan nu. Rätt inställning, grabben!

Hockeydags igen!

Dags att ge sig ner till Jönköping då. Sanny i "följebil" och bussen full med ungdomar.

På ett sätt är det otroligt roligt att ungdomarna får möjlighet att visa vad de går för. Men mot HV?! På bortaplan! Inte lika roligt. Å andra sidan har ju Färjestad spelat bra på bortaplan medan HV haft ungefär samma problem som FBK vad gäller hemmaplan.

Nej, det här ska fjunisarna klara.

I övrigt tippar jag hemmasegrar rakt över.

----

Måste bara lägga till det här som jag hittade på HV:s facebook-sida (man måste kolla in sina "fiender"!):

"Noterbart inför matchen är att HV71 och Färjestad har mötts 73 gånger sedan säsongen 99/00. Båda lagen har vunnit 35 matcher var. Tre matcher har slutat oavgjort. Båda lagen har dessutom gjort 195 mål var mot varandra. Snacka om jämnt!"

Intressant trupp!

Tycker Per Mårts trupp till Karjala ser riktigt intressant ut. Ingen Johan Davidsson - vilket gläder mig. Fråga mig inte varför. Jo, han känns lite tråkig. Stabil, trygg - men tråkig...

Kul att Magnus Krüger kom med! För att inte tala om färjestadarna: Dicken, Junland och Sjögren. Jättekul! Frögren, Lindström och Wallin är säkert namn som figurerar i framtida laguttagningar. För att inte tala om Nihlstorp. Men det är många som kan konkurrera om målvaktsplatserna.

Jaha, ikväll blir det fortsatt intressant. Match mellan AIK och Frölunda. Vore riktigt riktigt roligt om AIK kunde vinna den här matchen. Har inga som helst sympatier för Frölunda - de vann för många finaler mot oss för några år sedan... OK, bara två men två för många.

Först ska det bli middag! Per står för den ikväll enligt det numera rullande schemat. Vad ska han bjuda på? Det här införandet var helt genialiskt. Nästan spännande varje kväll och det t o m utan att det behöver vara hockey involverat!

RSS 2.0