Ser med olika ögon

Märkligt hur man kan se samma match men med helt olika ögon. "Svag insats av Djurgården" tycker någon. Men när Canal+ intervjuade både spelare och ledare ansåg de att det inte alls var en svag insats. Tvärtom tyckte de att DIF spelade bra. Hade många chanser, mycket puck, åkte mycket skridskor - men! - de satte inte chanserna.

Färjestad å andra sidan utnyttjade de lägen de fick, som t ex när djurgårdare satt utvisade. Tyckte iofs överlag att FBK kändes som det starkare laget. Men man vet aldrig. Rätt som det är, så kommer en förlupen puck och ställer till det.

Dragan fick ju chans till hat trick men missade straffen. Det var väl kanske inte Riddarn som räddade lika mycket som Dragan som drog lite för mycket... Men två mål av 84:an är verkligen jättekul! Och förstås soloräden från Sjögren. Han har nog fått ett litet självförtroendeuppsving efter Karjala.

Nästa omgång är på lördag. Då är vi på plats i LLA! Första matchen för säsongen. Eller? Nej, Towe och jag var ju där för ett tag sedan. Vi satt på rad 2 eller 3 bakom spelarbåset. Glömmer aldrig hur starkt vi reagerade på att det luktade "fotsvett" när spelarna kom in. Men sätt på dig skorna igen, gubbe! Tänkte vi båda om den stackarn som satt bredvid mig. Efter ett bra tag kom vi på att det nog inte var hans fötter som luktade. Nää, det var ju spelarhandskarna. Detta har man ju hört talas om men aldrig känt - tack och lov! Bland det vidrigaste jag känt.

Nåväl, på lördag är det alltså dags igen. "TA INTE BILEN" skriker arrangörerna ut på alla värmlandstidningar och FBK:s hemsida. De håller ju på att bygga upp utomhusarenan på en av de stora parkeringsplatserna. OK ok, då får det väl bli hockeybussen då...!

Kommentarer
Postat av: thowe

Vi? Det var du som vägrade sluta prata om den stackars mannens fotsvett o gav han blickar mamma ;)

2010-11-19 @ 16:45:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0