God Jul

Vaknar tidigt julaftonsmorgon. Alla andra sover djupt. Ja, inte lilla kattfröken förstås - som springer framför fötterna och jamar högt så fort hon märker att jag är vaken.

Julafton! Visst är det något speciellt med J.U.L.A.F.T.O.N!

Bilder på förberedelser från igår:







Tänkvärda ord...

Leif Boork skriver i dagens Expressen bl a följande:

"Linköping HC har de senaste tio åren haft lite av samma problematik som Frölunda av och till har. Lite för stora tankar om sig själva.

Elitidrott innebär konsekvent träning. Att konsekvent respektera sina motståndare. Att ha en jordnära attityd till grund­erna som ska utföras. Att inse vilken roll man har som spelare och ledare i laget och föreningen. Kort sagt att inte bli för styva i korken."


Tänka sig! Jag drar direkt en jämförelse med Färjestad. Denna förening som har kallats för än det ena än det andra. Här skriver alltså Leif Boork att elitidrottare inte når toppen om man inte är ödmjuk eller om man är för styv i korken. Visst har man hört FBK-antagonister kalla föreningen för detta ett antal gånger!

Min poäng är att alla "messerschmitz" där ute som är så negativa till Färjestad bör kanske förstå att de inte nått toppen p g a högmod eller arrogans mot motståndare. De vet helt enkelt vad som krävs och det bör de få all heder och respekt för. Att folk sedan ändå ogillar Färjestad p g a dess överlägsenhet i många fall, beror nog snarare på att de vill se sina egna lag vinna då och då. Det är fullt förståeligt. Men fokusera då på det och inte kasta skit på de som vet vad som krävs. Risken finns att ni upplevs som en liten människa som behöver hävda sig.

RSS 2.0