Målsumparhelgen

Jaha, då var man hemma igen efter en helg i Karlstad.

Lördagen var fullbokad. Först ut på stan och shoppade lite nödvändigheter till lilla lägenheten. Lunch med Skystedts på Harry´s. Snabbt iväg för att hämta bilen - jodå, det blev bilen till arenan ändå trots alla varningar.

Vi var ute i mycket god tid. Tittade på värmningen. När det sedan var dags för nationalsången hände en oväntad sak. Han som sjöng tillsammans med en dragspelsnisse började sjunga Du gamla du fria. Men mitt i låten byter de till Ack Värmeland du sköna! Gissa om det gick hem hos publiken! Åtminstone större delen av de 8 505 pers som var där. Några buade faktiskt... Men vilket publikfrieri!

Publiksiffran i sig var näst bästa någonsin i LLA. Just av den anledningen (att det kom så mycket folk alltså) borde Färjestad ha varit med i matchen redan från början och inte släppt till Frölundas mål efter 21 sekunder. Inte kul alls!

Sedan började målsumparna en efter annan. Tror det var 37 skott på mål och 18 utanför. Men hallå!!

En och annan fight var det också. Men det var förstås frustrationen över sumpade målchanser som ville ut.

När Frölunda gjorde 1-3 gick vi därifrån. Åkte hem till Asklunds och käkade smarrig middag! Fick äntligen se vackra paradvåningen! Otroligt läcker! Hem sent sent sent. Nu trött trött trött...

Jo! Jag passade på att handla lite i butiken:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0