Busstricket funkade?

Hann inte skriva något igår innan matchstart. Ja, inte ens efter matchen... Hann och hann... Det var en prioriteringsfråga.

Kom hem precis när matchen var över och C+ intervjuade Salak. Förstod direkt att det hade gått bra. Men hur bra? Hade Salak hållit nollan eftersom de intervjuade honom? Nää, det skulle bara vara för bra. Men så bra var det ju! 3-0. Igen. Trevligt!

Såg den inspelade matchen och kom inte i säng förrän vid 00-snåret. Ledig idag - igen!

Hemmavinst! Vad har hänt? Tog de bussen till arenan som Christian Berglund var inne på? Vet inte. Får läsa runt lite senare. Men en gedigen insats var det sannerligen. Åtminstone i period 2 och 3. Den första perioden kom laget undan 0-0 med förskräckelse. (Märkligt uttryck!)

Hur som helst, jättekul att Paulsson fick sätta ett äkta hattrick. Han har ju varit skadad och lär bara bli bättre och bättre. På tal om det - omnämnde CB ser än mer het ut än i förra matchen. Är det möjligt? För att inte tala om Salak. Han räddar verkligen på alla möjliga och omöjliga sätt. Nickar puckar, slänger sig som en fotbollsmålvakt och kunde han hade han väl slängt sig i en lian och räddat.

2 nollor hemma mot LHF! Kan vara bra att ha i skallen vid ett eventuellt möte i slutspelet. Att sådant kan sätta sig framförallt i motståndarnas huvud kan ju vara en klar fördel. Det märkte vi ju om inte annat för ett par år sedan när FBK mötte SAIK i en - var det semi eller kvart? SAIK gjorde inte många mål på Gurra då inte.

Men var är publiken?? 5 427 pers när tabellettan kommer på besök och dessutom lönedag. För dåligt! Kom igen nu, Värmland!

Nää, nu ska jag sätta lite fart. Idag åker adventsstakar och -stjärnor upp. Jodå, redan! Ont om tid imorgon för då ska vi shoppa lite och på kvällen ska vi på fest. Kommer att missa SSK-FBK. Däremot ska Towe träffa Marie Hallman nere i Södertälje. Kul erfarenhet för henne. Hon vill ju bli sportjournalist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0