Champagnehelg!

Läste någonstans att det här var champagnehelg. Har aldrig hört det tidigare men det låter trevligt! Har införskaffat en flaska som vi ska inmundiga tillsammans med en god räkförrätt senare i kväll.

Sparar en slurk till ca 20:45 då FBK förhoppningsvis har inhämtat 3 poäng. Men hur ska det gå till med alla skador som är i laget? Dessutom har inte Luleå förlorat på hemmaplan på de 8 matcher man spelat. Dessutom - för att inte göra saken lättare - en målskillnad på 27-12.

Sista matchen innan uppehåll - sådana matcher vinner sällan Färjestad. Så förlust får vi nog vara inställda på. Slurken skulle därför sitta extra fint vid eventuella poäng.

Förutom Jonas Frögren, Rickard Wallin och Pelle Prestberg är även Micke Johansson hemma och vilar sina höfter. Ja, det är alltså Micke som vilar höfterna. Inte JF, RW eller PP...

Ajaj, det var väl höfterna han opererade i våras? Synd om han redan får problem. Vilar nu i ett antal dagar medan Karjala spelas, så är han säkert fit for fight sedan.

Att Pelle Prestberg varit borta ett tag har nästan inte märkts. Från mitt perspektiv that is. Har nästan glömt bort att han faktiskt är med i laget. Hur länge blir han borta? Hjärnskakning pratas det om. Men det brukar vara över efter en vecka. Kanske svår hjärnskakning? Eller flera på kort tid?

Kul dock att se att Marcus Paulsson var målsugen i Gävle i torsdags. Honom lär FBK få nytta av - tillsammans med Dicken. De har ju gjort underverk tidigare när de spelat ihop.

Övriga matcher då? Svåra att tippa allihop. Elitserien är inte konsekvent längre. Alla slår alla (utom de tre första lagen i tabellen) och i de mest konstiga lägen också.

Äsch, jag lägger ner tipset idag och går och duschar istället. Underbar morgon med solen som tittar fram över kullen. Dimman ligger strax ovanför vattenytan. Fantastiskt vackert! Våra nya balkongdörrar har kommit nu vilket innebär att vi ser rakt ut över vattnet utan att gå fram till balkongen. Gissa om vi är nöjda!

Ja, det blev lite mer än hockey! Nu dags att sätta lite fart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0