Det var på tiden!

Otroligt skön 3-poängare ikväll hemma mot AIK!

Kul match att titta på även om det stod 0-0 efter två perioder. Full fart från båda lagen. Öppen trevlig ishockey. Kunde slutat hur som helst. Så just därför är det extraskönt med en vinst efter några förluster på hemmaplan.

Dicken ser hur het ut som helst. Skönt att se att även C Berglund är hetare än tidigare. Pelle jobbar och sliter. Synd att han inte får utdelning för sitt slit. Ser att TS spelar honom extra mycket i pp nu. Är det ett försök att få igång hans målproduktion kanske? Här finns det iallafall sparkapital!

Men visst släpper Salak alldeles för mycket returer. Rakt ut dessutom. Det var på en sådan puck som AIK reducerade. Och det var nära det blivit fler! Men det är väl backarna i första hand som får ta hand om dessa.

På torsdag är det hemmamatch igen. Upp till bevis mot Luleå. Ska bli intressant. Har FBK fått vind i seglen för ytterligare en 3-poängare på hemmaplan? Vi får väl se!

På tal om vind i seglen - det blåser så mycket ute att det viner i skorstenen från kaminen. Inte ofta det händer. Nu ska jag gå och göra Sonja sällskap. Hon har redan gått och lagt sig i min säng. Det är som att ha fått en bebis igen. En lurvig pälsig bebis.

Kommentarer
Postat av: Lasse

Dicken het...? Vad är det här för blogg egentligen...?

2010-11-24 @ 08:55:54
URL: http://battrehockey.wordpress.com
Postat av: Anonym

ha ha ha Tillräckligt intressant för att du ska kommentera den iallafall! :)

2010-11-24 @ 10:17:23
Postat av: Ewa

Ovanstående postat av mig!

2010-11-24 @ 10:17:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0