Söndag 18 juli

Jaha, söndagen ska nu redovisas. Vad har vi gjort? Ja, vi åkte iväg till Ängsjö på förmiddagen och sprang/PW en stund. Tog förstås ett dopp och tvättade av oss när vi kom hem. Lunch på det och klockan var runt 13...

Eftersom vi inte har firat Matilda ännu har Per finally börjat fundera på vad vi ska ge henne. Vi hade lite idéer och önskemål från frökens sida, så vi drog iväg till olika affärer för att få inspiration.

Hem sedan och satt en stund i solen. Blev så pass varmt, så vi tog oss ett dopp.

In sedan och gjorde inte mycket. Hade tänkt att läsa boken lite men fastnade vid datorn. Vid 17-tiden började jag med middagen.

Lammkottletterna skulle marineras, Sangrian skulle börja drickas upp, majskolvarna skulle delas för grillning och färskpotatisen skulle läggas i vatten för att smutsen skulle luckras upp.

Vid 19:30-tiden gick Per ner för att påbörja grillningen. Käkade sedan - gott! Satte på en rulle efter middagen. En Blue-Ray-rulle som heter "2012". Oj, vilket skräp! ha ha

Nu är det dags att natta kudden. Förhoppningsvis är det inget live-band som håller oss vakna i natt. Trodde jag skulle bli tokig natten som var. Just när man trodde att sista låten var spelad och de hade varit tysta i så där en 10 minuter (vad vet man om tidsrymd när man nästan sover?), så började de spela tråklåtar igen! Herregud!

Nåja, till slut var festen över och vi kunde somna och drömma sött! Precis som nu!

Övrigt:
Vatten: 24 gr
Luft: 25 gr
PW: 40 min 2x2,5 km blandad jogg+PW

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0