Torsdag 8 juli

Vi sov över i Molkom hos Tina och Bernt. Efter frukosten åkte vi hem till lilla lägenheten i K-d. Duschade och fixade lite. In till centrum sedan för att käka lunch. Tog den på CoffeeHouse på Ö:a Torggatan. Gick sedan i väg till kyrkan för att se när det var dags för tornuppstigning = kl 15:00.

När vi gick över Stora torget fanns det en liten food market från olika länder. Såg så himla gott ut där vi gick men vi var ju mätta!

På vägen hem till lgh bestämde vi oss för att shoppa lite. Vi frös en del. Per hittade en tröja och - faktiskt! - ett par badbyxor. Han glömde sina i K-ängen (trots att han har typ 5 st). Jag själv hittade en tröja.

Vi hade lite extra tid över innan det var dags för tornet, så vi tog en god cappuchino/cafe latte på Drottninggatan. Sedan dags för det läskiga:

Många trappsteg var det, uppåt 196 x 2. Och högt!! Verkligen läskigt. Efteråt satte vi oss på torget för att lugna nerverna en stund. ha ha

 

Middagen köpte vi på torget. 2 salami och 5-6 olika ostar. Vi tog dock bara fram 4 av dem. Men en av dem var en österrikisk, mycket smakrik hård ost. Visste inte att österrikare kan göra ost... Har inte namnet på den, så vi får ta vägen förbi torget i morgon igen. Till detta blev det gott färskt bröd och fikonmarmelad från Hemköp.

 

Till allt detta goda måste man ju ha något gott att dricka. Så trots att vi hade bestämt oss för att inte dricka vin ikväll blev det ändå en god Zinfandel:

Börjar kännas att vi käkar alldeles för goda middagar under semestern. Tur att vi försöker träna varannan dag. Idag blev det dock inget. Känner av lårmuskeln på vänster ben men det ska inte vara något hinder egentligen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0