Söndag 4 juli

Dagarna rullar iväg... Lite otäckt ändå att det går så himla fort. Vad gör man egentligen när det är semester? Ja, i vårt fall är det inte mycket.

Vi badar, solar, äter gott, dricker gott. Ser lite på tv. Nu har det varit mycket fotboll - dock inte i kväll. Använder datorn mycket. Framför allt Facebook. Kul att "snacka" fullständig dynga med folk. Det binder ändå ihop oss.

Dagen har ändå innefattat lite träning och mycket sol och bad. Annars inget i övrigt. Får lite dåligt samvete för att det finns så mycket att göra. Hade vi varit utomlands hade saken varit helt annorlunda. Vi hade dock gjort samma saker men slappnat av på ett helt annat sätt. Varför då? Ja, fråga inte mig. Hade jag svaret på det hade allt varit mycket enklare.

Vi drog iväg till Ängsjö runt 9-tiden i morse och sedan har vi varit hemma i stort sett hela dagen bortsett från en liten runda upp till centrum för att handla djupfrysta jordgubbar.

I veckan drar vi nog i väg till Karlstad en sväng. Semifinaler i fotboll får vi dock inte missa. Holland mot Uruguay och Tyskland mot Spanien. Mycket spännande!

Övrigt:
vatten: 22 grader och helt otroligt skönt. Vi lär ta ett kvällsdopp även i kväll.
luft: runt 27 grader trots utlovade 31 men det är HELT OK ändå
pw: 3,6 + 2,5 blandad jogg och PW = 50 min.

Kommentarer
Postat av: Erlendmelissa

Great .Now i can say thank you!

2011-02-21 @ 17:32:36
URL: http://erlendmelissa.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0