Målvaktskamp i kväll

Rk    Name              Team      GP     SVS%

1     Markström, Jacob      BIF       12     94,95

2     Gustavsson, Jonas     FBK       10     94,02

***

1:an mot 2:an vad gäller räddningsprocent.

Ska man vara ännu nördigare och kolla in "Scoring Leaders" mellan dessa två lag, så ligger en FBK-spelare före en BIF-spelare - visserligen på samma poäng men Walle har gjort 6 mål mot Dackel som bara gjort 2. Men då har han fler assist:

15   Wallin, Rickard   10 p
8    Dackell, Andreas  10 p

FBK ligger lite för BIF även i "Powerplay Goal Leaders". Wallin (3 mål) ligger där på 2:a plats som förste FBK:are medan Peter Nolander (2 mål)ligger 9:a som förste Brynäsare. Målskillnaden mellan dessa två är ju verkligen enorm!

En annan tabell som inte är lika rolig att titta på är "Powerplay Efficiency".  Färjestad som alltid är bra med en man mer på isen ligger bara på 10:e plats med 15,38% - 15,38%!! SKÄRPNING!

Brynäs ligger på mer normala 21,15% och med dessa procentsiffror ligger man 4:a. HV leder på 28,81% och det är där plus lite till som Färjestad brukar ligga.

Vad gäller tabellen för "Penalty killing" ser det betydligt bättre ut. Men där ligger ju tyvärr BIF före FBK. 1:a med 87,93% mot 3:a med 85,42%.

Så blir det många Brynäs-utvisningar ikväll, så lär det inte bli många mål av FBK - om man ska gå på statistiken. Men det ska vi väl inte - eller hur!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0