Öppningsmatch 3:-

Hmmm... bra första period - 3 mål! Betydligt sämre i andra perioden. Men det absolut sämsta är definitivt Andreas Johansson.

Han påminner lite om Staffan Lindeborg - gnäll, gnäll, gnäll, gnäll...!

Sändningen som sådan är också ganska usel. Matchen sänds på tv6 (Viasat). Det är reklamfilm på reklamfilm på reklamfilm o s v.

Inte mycket studiosnack här inte. "Ja, nu ska vi visa målen" osså visas målen och sedan är det reklampaus igen. "Ja, i nästa periodpaus ska ni få se målen från de andra matcherna" osså är det reklam igen...

Det finns tydligen inget intressant att prata om.

Måste också kommentera att det är så fruktansvärt mycket gubbar överallt. Jag jobbar i en mansdominerad bransch men det här tar ta mig tusan priset! Nog är väl hockey en sport även för kvinnor. Notera att det finns betydligt fler kvinnor som ser på hockey än på fotboll. Det finns det undersökningar som visar.

Men var är alla kvinnor i alla hockeysändningar? Är helt övertygad om att det finns massor av kvinnor som är fullt kapabla till att prata hockey på precis samma sätt eller kanske t o m bättre än dessa tråkiga karlar. Men tyvärr lär inga kvinnor släppas fram för det här är ju en "sport för män".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0