När blir man vuxen?

En fråga som blivit mer och mer aktuell i sommar är - NÄR RÄKNAS MAN SOM VUXEN? Är det när man flyttat hemifrån? Är det när man fyllt 18 år? Eller när räknas det?

Jag anser att det är när man flyttat hemifrån.


Efter det får man banne mig ta konsekvenser av sitt handlande och inte hela tiden räkna med att ens föräldrar ställer upp. Självklart kan man göra det emellanåt när det verkligen kniper men INTE VARENDA GÅNG MAN HAMNAR I NÅGON SLAGS KNIPA!

Jeeeeezzzazzz!

Kommentarer
Postat av: Per

När är man vuxen nog att flytta hemifrån?

2009-08-12 @ 08:56:47
URL: http://stpete.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nu är du lite hård tycker jag! Självklart har man ju valt att stå på egna ben när man flyttat hemifrån, men nog finns jag där när det behövs! Våra barn kommer alltid att vara våra barn. Å barna vill nog klara sej själva utan oss föräldrar i möjligaste mån. Ibland skiter det sej, och då finns ju vi där. Gött, tycker jag. Tror du tycker detsamma........

2009-08-13 @ 22:05:50
Postat av: Anonym

Glömde visst avsändare.... Your big (soon small) little sister. puss o hej

2009-08-13 @ 22:08:21
Postat av: Ewa

Självklart ska vi vara där för våra barn när det kniper. Men när ska de lära sig att de måste klara sig själva utan att ständigt och jämt be föräldrarna om hjälp vid minsta motgång? Man tröttnar till slut. Jag lovar!



Du är inte insatt i de problem vi har här. Det jag skriver om är en liten fjärt i rymden jämfört med vad som verkligen gäller. Till slut tröttnar man rejält!

2009-08-13 @ 22:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0