Semester! Dag 38

Söndag och imorgon kommer Jeppe hem från en 4-veckor lång USA-trip. Ska bli härligt att se honom igen!

Men för att återge dagen... Frukost, DN, morgondopp och lite press i solen. Drog iväg till El-Giganten för att inhandla en 58-tums TV men vi ångrade oss när vi kom dit. Vi kör på en 46-tummare istället. Tyvärr var den vi tittade på slut men kommer troligen in i slutet på augusti. Nu är det ju ingen brådska att få tv:n eftersom vi ändå inte behöver vara klara förrän soffan kommer.

Hem och fixa lunch. Ut på flytbryggan med kaffet efteråt. Låg där och pressade en stund. Fick den briljanta idén att vi ska lyssna på fortsättningen av den där lyssnarboken vi påbörjade i bilen på väg från K-d.

Funkade riktigt bra! Lilla stereon på den fasta bryggan och vi liggandes på flytbryggan. Ja, jösses! Men där låg vi i ett par timmar. Det var riktigt mysigt.

Runt 16-tiden tyckte vi att det var dags att gå upp och handla lite mat, så en liten promenad fick vi ändå. Middagen bestod av en slags enchiladas som jag gjorde lite improviserat. Gott!

Ja, sedan blev det tv och den står fortfarande på. "Generalens dotter" är det som visas nu. Är väl ingen höjdarfilm direkt. Tror t o m att jag sett den men jag kommer inte ihåg vem som är mördaren.

Sitter och jäspar, så det är med stor sannolikhet snart dags att krypa till kojs.

----------------------

Väder: 23 gr och sol, Vatten: 20 gr.

Kommentarer
Postat av: syster Tina

ja, en del har det bra!

Låg på bryggan till 16 tiden, fy vad fuskigt!

Kram

2009-08-03 @ 18:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0