Sista NT-matchen

Och hur gick det då? Går inte att få information någonstans! Jäkla tidningar!

Men någon 7-0-vinst mot Frölunda är knappast att vänta. Det är det som krävs om FBK ska gå vidare till slutspel i Nordic Trophy.

Läser i NWT följande:
"Men årets försäsong är faktiskt aningen bättre än fjolårets usla start, så här långt. En seger mot Malmö nu. Bara oavgjort mot samma lag ifjol...

  – Alla måste ha tålamod. Vi har tolv nya spelare och många kommer från olika spelsystem. En del är vana att checka och så vidare. I FBK vill vi vårda pucken, men det här var ändå ett fall framåt. Vi fick rull i anfallszonen, styrspelet funkade och även det djupa spelet. Nu handlar det om att få passningarna på bladet och hitta rätt i avslutningarna."

Ojdå! Det är betydligt trevligare än vad jag väntat mig! "Bättre än fjolårets usla start...". Jösses! Det kanske inte blir så illa som jag trott.

Hur som helst ska det bli väääääldigt trevligt när säsongen startar upp på allvar.

--------------------

Jo, äntligen! En liten note i NWT av alla ställen... De rapporterar att det står 1-1 efter 2 perioder. Robin Rahm står och Marcus Karlsson gjorde FBK-målet. Assist Frölundaspelaren Tömmernäs (tidigare FBK). Det efternamnet har man stött på tidigare i livet.

VF-bloggen sprattlade till efter första perioden men verkar ha dött igen...

Tydligen är halva Frölundas stjärntrupp kvar i Götet. Men det ska inte skrämma oss i fortsättningen. Frölunda och Linköping har vääääldigt mycket att bevisa säsongen som kommer. Tänker på deras resp trupper som ser riktigt vassa ut. Ja, HV:s också förstås.

Men watch out för Djurgården! Ska bli oerhört intressant att se vad Hardy kan göra med den truppen. De såg riktigt vassa ut emellanåt i tisdags.

Back to Färjestad-Frölunda:
Verkar vara en sen match eftersom den inte är klar ännu. Normalt sett börjar en match kl 19:00 och slutar runt 21:15. Men den här matchen verkar inte klar ännu. Åtminstone har inga tidningar skrivit något slutresultat ännu...

---------------------

Hallå där! Man ska tydligen inte förlita sig på tidningar utan gå direkt på källan - Färjestads BK!

SEGER MOT FRÖLUNDA!


Ursäkta språket men - JÄVLAR VAD GÖTT!! 3-1!! Måste kännas oerhört skönt för Robin Rahm - en riktigt ung (fd -90) målvakt som t o m blev utsedd till Färjestads bäste spelare. Jättekul!

Dragan sköt sitt första FBK-mål. Mycket bra! Vem var lagkapten? Ett intressant ämne eftersom man cirkulerar bindeln. I tisdags var det Mattsson och tidigare har det varit Sanny Lindström och - oooops kommer inte ihåg vem mer just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0