Baksmälla innan nyårsafton?

I kväll kommer gänget från Jönköping till LLA. Ska Färjestad lyckas stå upp mot smålänningarna eller blir det återigen en storförlust?

Ja, som det har sett ut de senaste matcherna och de tidigare matcherna mot HV, så lär det förstås bli förlust. Trist att behöva skriva det men när t o m Färjestadslägret börjar tvivla på sitt gäng, så är det inte så konstigt om även andra gör det.

Vet inte hur många inlägg jag skrivit där jag konstaterat att det saknas en ledare på isen. En som vet vad det innebär att spela i den här klubben.

När jag nu läser Jörgen Kalitzkis krönika skriver även han det som alla redan tänker och har skrikit högt om. Eller snarare - han antyder! Det är väldigt sällan JK kritiserar spelarna. Och det är helt OK! Jag gillar det!

Man kan ändå konstatera att det börjar sippra ut lite missnöje. JK är informationschef hos FBK vilket inte behöver betyda att föreningen alltid står bakom det han skriver.

Men för att upprepa - flera av spelarna har inte det som krävs för att spela i det här laget. Eller har åtminstone inte visat det så här långt. Stora krav från både media och publik. Ja, för att inte tala om ledningen!

Alla - ALLA! - har stora förväntningar och krav på Färjestad. Pallar man inte att hantera det bör man se sig om efter en annan klubb att spela för. Man kommer inte hit och håvar in ett SM-guld utan att anstränga sig. Det går inte att rida på andras framgångar.

Så kom igen nu, Färjestad! Visa alla i kväll hur fel vi har genom att ta 3 poäng!

...eller åtminstone 1...

Kommentarer
Postat av: Per

ok, men Kallitski är informationschef så det han säger är väl föreningens officiella åsikt? Som kanske inte alla individer i föreningen delar. Eller?

2009-12-30 @ 17:39:05
URL: http://stpete.blogg.se/
Postat av: Ewa

Ja, det är möjligt. Vet inte.

2009-12-30 @ 18:02:02
URL: http://fbkhockey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0