19:59!!

Hann varken tippa eller kommentera igår...

Men nog hade jag tippat en FBK-seger trots vetskapen att laget inte har annat att spela för än serieseger (tillräcklig motivation!) och en segrande trend.

Det såg ju ganska hyfsat ut också i 2 perioder. Hockeyexperterna tyckte att FBK såg väldigt bra ut. Men jag tror inte att de sitter och tittar på laget match ut och match in som vissa andra. Jag tyckte att de inte var riktigt på tårna - men det var ju bortamatch... Tillräckligt heta för att ta ledningen med 3 mål iallafall.

Det Rögle gör sedan är ju helt fantastiskt - med Skåneglasisar på. Men i ärlighetens namn började faktiskt FBK att spela mer och mer på resultatet. Här är iallafall ett utmärkt exempel på att det kan löna sig att ta ut målvakten. Rögle kvitterar när det är 1(!) sekund kvar. Det är surt!

Jörgen Jönsson såg ovanligt het ut. Likaså Goren - men han är ju ofta det. Men vad hände med Dick Axelsson? De där fasonerna får Perra ta ur honom. Thomas Rhodin - hur är läget med honom? Trist om vi får skadade spelare nu när det gäller!

HV på torsdag! Den matchen MÅSTE vi vinna! Här gäller det att starta upp psykkriget.

Frölunda vinner igen. Inge' kul alls...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0