Imponerande!

Kan man bli annat än imponerad av detta fantastiska lag!

3-1 på bortaplan. Och det mot ett Brynäs som är näst bäst i ligan på hemmaplan. Gissa vilket lag som är bäst? Jo, visst är det Färjestad!

Det såg väldigt stabilt ut. Divis ser också väldigt stabil ut. Skönt med två målvakter som håller ställningarna. Att det dessutom var 6 ordinarie spelare borta säger en del också. 2 debutanter som verkligen vill vara med och spela om positionerna. Jönsson och Nordström tillbaka - och som de är tillbaka! Jönsson målskytt t o m. Ja, man njuter verkligen som FBK-supporter!

Skönt också att höra Canal+-experterna prata så mycket positivt om Färjestad. Det är man sannerligen inte van vid.

Alla bruka säga att "Karlstadpubliken är så bortskämda, så de går bara på hockey när det vankas slutspel". Men faktum är att alla s k hockeyexperter är lika bortskämda de. De räknar inte med FBK förrän det börjar hetta till - som nu. Lite irriterande faktiskt. Men lika skönt varje gång laget infriar förväntningarna!

75% av tittarna trodde att Färjestad kommer att ta hem guldet - och nog ser det onekligen bra ut! Men man ska ALDRIG ta ut något i förskott! Man ska spela om det också.

Timrå hamnade på plats 8. Frågan är om FBK väljer Timrå eller om de ändå väljer Brynäs. Det var ju inte så länge sedan Färjestad åkte på en dunderförlust uppe i Timrå. På måndag vet vi!

------------------

En sak till bara ... Hur kommer det sig att FBK alltid får flest utvisningar - oavsett hemma- eller bortaplan? Spelar verkligen laget så mycket mer över gränsen än motståndarna? Eller är det helt enkelt så att det är domarna som inte hänger med? En fundering bara...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0