Niklas Holmgren

Enligt min mening är den bäste av alla kommentatorerna när det gäller hockey utan tvekan Niklas Holmgren. Han jobbar på Canal + som de flesta andra mycket kompetenta hockeyexperter.

När Niklas kommenterar en match lever man, som åskådare, med i matchen på ett helt annat sätt än t ex när Staffan Lindeborg (SVT) kommenterar. Nu blev det av en händelse jämförelse mellan ytterligheterna...

Hur som helst, Niklas själv lever sig in i matcherna på ett härligt sätt och när det hettar till blir han ganska högljud. Underbart, tycker jag. Det tycker då inte Johan Croneman - som i sin DN-krönika idag skriver följande:

"Hade det inte varit för Niklas Holmgrens gapande (jo, gapande!) hade det blivit en synnerligen trevlig tv-sportkväll. Han är riktigt bra i sitt inför matchen-snack, han har bra kontakt med tittarna och sin bisittare, han är lite rolig och lite trevlig, och kommenterar i rätt saklig ton - ÄNDA TILLS NÅGON KOMMER IN I ZON OCH NÄRMAR SIG MÅL FÖR DÅ SKRIKER HAN I EN SLAGS MOLL-FASETT SOM EN BESATT. Lugn och fin, Niklas.".

Nej, Niklas, lyssna INTE på Croneman!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0