Peter Nordström

Peter Nordström kommer tyvärr alltid att bli ihågkommen som spelaren som "krossade Foppa i kvartsfinalen under NHL-lockout-säsongen".

Men Norda borde bli ihågkommen för andra saker. Han är en av Sveriges mest underskattade spelare genom tiderna - enligt min mening. En av de självklara sakerna är box play med JJ. Men det är bara en av alla hans kvaliteter. När man pratar om POWERFORWARD då är det Norda man ska tänka på. Han är urtypen för en POWERFORWARD.

Synd bara att det råkade vara Foppa som var i vägen den där kvartsfinalen 2005...


Kommentarer
Postat av: Lasse

Vem skulle det ha varit istället för Foppa då...? Och det finns många fler som "varit i vägen"... Maken till ful spelare... Han kunde ha varit mycket större. Men men...

2009-02-13 @ 09:06:22
URL: http://battrehockey.wordpress.com/
Postat av: Ewa

Peter Nordström har fått oförtjänt rykte tack vare - eller snarare p g a - tacklingen mot Foppa. Han tacklar inte fulare eller oftare än någon annan. Tacklingar tillhör spelet. Tyvärr missdömde Norda situationen och tog i mer än vad han behövde. Men pucken skulle ut ur försvarszonen!



Visst var det jättesynd att Foppa blev skadad! Men det märkliga är att ingen nämner något om den slashing han fick av en LHC-spelare under samma säsong. Han bröt några båtben i handen och var borta ett antal matcher. Är det ens någon som kommer ihåg vem det var?

2009-02-13 @ 12:04:59
URL: http://fbkhockey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0