Tipset

OK, dags för kvällens tips - full omgång!

Luleå - Skellefteå 4-1

Norrlandsderby. Men det låter ju fel. Man säger ju knappast Svealandsderby eller Götalandsderby...  Hur som helst, så tror jag att Luleå är rätt sugna på att ta en 4:e plats. Skellefteå ja, vad säger man om dem? Klarar inte pressen kanske.

Brynäs - Timrå 2-3
Dessa lag ska ta så lite poäng som möjligt, enligt Pers tycke. Men om man ser till DIF:s slutspelsmöjligheter är det bättre att Timrå tar 3-poängaren och Brynäs inget alls - m t p målskillnaden that is. Visas dessutom på Canal+ Sport.

Rögle - Linköping 4-3

Knepig match att tippa och då tänker jag ur känsloperspektivet. Men Rögle är starka hemma och Linköping har darrat de senaste omgångarna - bortsett från den senaste. Men då släppte de in många mål. Hento darrar! Men han darrade inte 2006, så kapacitet finns.

Södertälje - Djurgården 2-5
Finns bara en vinnare i den här matchen annars hänger ett stort åskmoln över någon här hemma.

Färjestad - HV71 4-2
Ja, se ovanstående motivering... Men "någon" i det här fallet blir någon annan. Den här matchen MÅSTE Färjestad bara vinna! Rätt inställning från början. Gurra står i målet. Jönsson visar vägen för ungtupparna och Axelsson håller sig på isen!

Frölunda - Modo 2-3
Oj oj oj om Rögle-matchen var svår att tippa hur svår är då inte den här... Fortfarande ur det känslomässiga perspektivet.

Frölunda vill jag aldrig ska vinna. Men om Modo vinner blir det tufft för Djurgården. Men det är bara att inse att ibland är inte blod tjockare än vatten. Modo och DIF kan väl ta varsin 3-poängare ikväll, så tar DIF sista slutspelsplatsen sista omgången och går förbi Brynäs. För den matchen ska FBK också vinna. Borde iallafall...

Ja, det var kvällens tips. Återstår att se om kristallkulan var nådig mot mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0