Dagens Jönssonx2-match

OK, i eftermiddag är det dags för bröderna Jönsson att mötas igen. Hoppas bara att Jörgens rygg och knä håller. Han har tydligen väldigt ont i varje byte men han har ju chans att slå ett rekord i dag. Har man läst boken om Jörgen Jönsson, så förstår man att han inte bangar för lite smärta när det handlar om att bli historisk.

Han är en enda poäng från att tangera Janne Larssons poängrekord i Elitserien. Gör han två - då är han historisk! Heja Jögge!! Har dock stark konkurrens av Fredrik Bremberg - som är i strålande form!

Tipset då? Ja, jag tippar förstås aldrig förlust för LAGET och jag tror inte det finns någon större risk för det i eftermiddag heller. Men jämt blir det nog. Tippar 3-2 till hemmalaget.

Är dock lite orolig för att JG släppte in 3 puckar senast. När hände det? Måste kolla på swehockey...

Ok, ok, jag har kollat och det händer faktiskt då och då - framförallt hände det ofta i december! Däremot är en 4:a mer sällsynt. Än så länge är det endast 4 matcher (för många!) som LAGET släppt in 4 mål och endast 2 som JG stått:

20/9 Rögle borta 4-1 (Divis stod)
11/10 Timrå borta 4-6 (Divis stod)
16/10 LHC borta 4-0 (JG stod)
1/11 HV borta 4-3 (JG stod)

Ja, jag älskar statistik!

Kommentarer
Postat av: Per

Bremberg har kommit igång med Anger och Ottosson! Hoppas de kan bli loket som tar DIF till slutspel. Bremberg kommer förmodligen spela fler säsonger så Jönsson kommer nog att bli tvåa i den kampen.



Statistik är bra. Önskar att en del proffstyckare kunde ta till sig till det lite mer!

2009-01-17 @ 14:31:27
URL: http://stpete.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0