Morgondagens fight

Nu har det gått alldeles för många dagar sedan Laget spelade. Imorgon är det äntligen dags igen och då mot Södertälje. Tack och lov är det hemma och det borde underlätta för seger - hoppas jag. Färjestad har iallafall vunnit de 3 senaste hemmamatcherna...!

Dessa två lag möttes senast i kringelstaden och då blev det förlust för våra kaffepojkar med 3-1. Men bortsett från den förlusten, så har vi klarat av dem ganska bra den här säsongen. OK, en oavgjord och en vinst. Bättre statistik än mot t ex HV... (3 förluster och 1 vinst).

Nåväl, vi är mycket glada åt att Frölunda åkte på däng i tisdags. Tack, Luleå! Vågar jag sticka ut hakan och säga att FBK brukar ha lättare mot Luleå än mot Frölunda. Detta sagt inför ett ev möte i slutspelet. Men nej, det vågar jag inte.

Det är bäst att vara ödmjuk - men det är svårt när man är bäst! ha ha

Kunde inte låta bli!


OK, tipset då! Tror det blir 4-1 till Färjestad.

JG verkar ha täppt igen de i stort sett obefintliga luckorna och spelar strålande igen. Ja, inte bara JG - hela försvarsarbetet ser bättre ut. Det är målproduktionen som inte vill gå igång på allvar. Det är alldeles för upp och ner.

För att inte tala om powerplay. Nej, det pratar vi tyst om. Tjatar man om samma sak om och om igen, så blir det någon typ av sanning. Det slutar jag genast med!

Jo, det var det där med JG och statistiken. Ser att han numera bara släpper in 1,94 puckar/match i genomsnitt. Den siffran har sjunkit rejält sedan mitten på december. Då var siffran uppe i över 2 mål/match. Heja JG!!

***

Jo, b t w. Kattrackarn hade hittat en ny klädhög idag - Pers korg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0