Märklig sommar!

Tisdagen 21 juli avklarad! Märklig sommar det här! Det här med att ha semester när Per jobbar lär jag inte göra en gång till. Känns som jag är hemma och sjukskriven eller hemma av annan anledning. Men knappast för att ha semester.

Har nu jobbat i två dagar och det har - tro det eller ej - varit kul! Men nu är det återigen semester som gäller. Nu har jag dessutom Towe som sällskap också. Det första vi ska göra med semester tillsammans - bortsett från vår resa till Spanien - är en tur till IKEA! Per är nog glad att han jobbar!

Och vi badar ju aldrig! Vad är det här för märklig sommar egentligen? Under alla år vi bott här har vi badat VARJE DAG! Utom i år... Börjar vi bli blasé?

------------------------

Ganska lugnt på hockeyfronten men till veckan är det dags för ispremiär. Aftonbladet! Färjestad går på den 28/7!

Hoppas de haft en bra teambuilding i sommar. Lär behövas med 12 nya i laget även den här säsongen. Dock inte från 8 olika nationer. Den här säsongen blir det bara från 6...

Hur som helst är det inte många som tror på Färjestad den här säsongen - av förståeliga skäl. Men det var inte många som trodde på dem förra säsongen heller...

Läste i någon SAIK-blogg att Jimmie Ericsson nobbade Färjestad. Ehhh... nej, så tror jag nog inte att det var. Snarare var det Färjestad som tackade nej eftersom man redan har sådana spelartyper i laget. Men det låter ju coolare att säga att han tackade nej för att istället få spela i Skellefteå.

Läste också om "drömkedjan" med Weinhandl, Omark och Harju. Låter onekligen intressant!

Blir liiiite irriterad på Expressens journalist som skriver att "Färjestad kan bli blåsta på stjärnan" och syftar på Antti Pihlström. Men FBK har inte signat något med honom vad jag känner till! Läser man vad Thomas Rundqvist verkligen säger (i en värmlandstidning), så överdriver Henrik Danielsson en aaaaning.

Men man måste ju tjäna lite pengar också - trots att det är Internet. Det handlar ju faktiskt även här om pengar.

Lydde förresten Jonas Fahlman och beställde GULD-DVD:n!

-----------------------

Väder: 20 gr regn o sol, Vatten: ingen aning!

Kommentarer
Postat av: Per

Du menar att jag MISSAR ikea!?

2009-07-21 @ 23:24:54
Postat av: Ewa

Tusan vad snabb du var då! ha ha

2009-07-21 @ 23:29:02
URL: http://fbkhockey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0