Semester! Dag 31

Söndag och nu har jag två veckor kvar av min semester. TVÅ VECKOR! Rätt mycket ändå med tanke på att jag redan har varit ledig så länge.

Hur som helst började dagen med DN och frukost nere vid vattnet. Solen tog sig och vi lade oss på flytbryggan för att pressa rejält. Vem vet när det blir läge nästa gång? Flera dopp blev det. Nu är det så underbart skönt i vattnet! Svårt att gå upp för det är så härligt.

Men ändå... Rätt som det var hade klockan blivit 13:30 och det var dags för F1-racet i Ungern. Det blev ett ganska händelserikt sådant. Själv fördelade jag tiden mellan tv:n, balkongen och köket under dessa två timmar racet pågick. Var ju dels tvungen att fixa lunch (var så jäkla hungrig!) men också putsa på brännan som försvinner mellan solvistelserna.

Det är suveränt att sitta på balkongen när det pågår race, för jag kan både se och höra när det pågår.

Efter racet gick vi en promenad för att röra på oss lite. Hopp i vattnet efter det. Fixa i tv-rummet. Ut med alla möbler till vardagsrummet, fixa ihop tv:n så man kan titta på den i v-rummet. Blev riktigt mysigt! Men det är ju bara tillfälligt.

Egentligen har vi för stort för att få det riktigt mysigt. Det blir alltid en massa ytor som blir sterila eller tomma. Men jag älskar det här huset!

När klockan började närma sig 19 tyckte jag det var dags för middag men Per behövde betala räkningar först. Därför bjöd jag oss på varsin jordgubbs- och myntamojito. Riktigt smarrig! Sedan grillade vi och käkade biff med pottar och bea + aioli. Det blev även varsitt glas rött vin för att riktigt njuta av middagen.

TV i form av The mentalist och sedan Poirot i sällskap av varsitt glas whisky avslutade kvällen. Inte fel!

Imorgon är det måndag och jag ska sätta igång att fixa till tv-rummet. Det ska spacklas till att börja med. Sedan slipas och sedan tvättas. Efter det är det dags att måla väggarna. Golvet kanske behöver en liten duvning - vi får väl se.

FBKbloggen har lagt upp filmer från sin teambuilding i Mariestad. Älskar att se dessa filmer! Finns här -->>.

Ska bli mycket intressant att se vem Sammen och Perra väljer till lagkapten. Borde bli Jesper Mattsson. Det är åtminstone mitt förstaval. Mitt andraval är Emil Kåberg och tredjevalet faller på Sanny Lindström. Men det är verkligen inte mitt förstaval! Jag hoppas att SoP väljer en FBK-kille som kapten. Sanny får gärna ha ett "A" på bröstet men inte mer den här första säsongen. Vad vet han om FBK-andan?

Med dessa ord är det dags att gå och krama kudden. Jag vet en som redan har gått upp för trapporna...

------------------

Väder: 24 gr och sol (massor av moln runt om!), Vatten: 21 gr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0