Reflektioner kvart 2

Ja, herregud, vad ska man säga!

Egentligen var matchen SKITTRÅKIG! Enda höjdpunkterna var FBK:s 2 mål. Men oj, vad tätt det var. Och vilken hög forechecking Brynäs körde med. Så irriterande som hemmasupporter att laget inte kom ur zon som de brukar.

Passningsspelet flöt inte på som det brukar. Brynäs har verkligen kommit på ett sätt att få Färjestad ur balans. Som tur är, så är FBK såpass bra att de kan ta sig ur det här famntaget ändå.

Vi satt riktigt bra! Längs förlängda mållinjen - Brynäs sådan - i period nr 1 och 3. Vi såg alltså mål nr 2. Det var nära några gånger. Bl a när pucken dansade på mållinjen men målisen räddade till slut.

Towe och kussarna stod på ståplats och där var det tydligen drag! En film därifrån får hon ta och ladda upp på sin blogg så småningom.

Hur som helst! Matchbilden är inte intressant längre. Det som är intressant är att det står 2-0 i matcher till Färjestad. Men jag måste tillstå att Brynäs kämpade heroiskt.

Jo, en sak till! Perra och Sammen måste fundera över om de ska ta och sätta ihop Paulsson och Axelsson med en klipsk center i en kedja. Andra matchen i rad som de får till otroligt spel! Fundera på det åtminstone, P o S!

Jo, en liten sak till... JONAS GUSTAVSSON!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0