Guldpucken 2009

Oj oj oj oj, vilken grej! Jag blev så himla snopen när Magnus Nyström klev fram i direktsändning och annonserade om vem som skulle få Guldpucken 2009.

Sjävlklart blev det JONAS GUSTAVSSON!!!

Det är så häftigt, så det är inte sant! Vilken resa han har gjort den här säsongen! Det är så tråkigt att vi inte får behålla vår guldkalv en säsong till i FBK - men så är det i den här branschen. Lyckas man, blir man direkt belönad. Och det är bara att önska honom lycka till i Toronto (blir det antagligen).

Kan tänka mig att det trillar en och annan tår nerför de Grankvistska kinderna. Håll ögonen öppna i FBK-bloggen imorgon!

Och vilken makalös scouting av Färjestad! Otroligt bra. Bara att hoppas att nästa målvaktspar lyckas också.

Tycker faktiskt ganska mycket synd om Johan Holmqvist som fick priset som Sveriges bäste målvakt här i februari/mars någonting. Han har inte riktigt varit sig lik sedan dess och det kanske beror på att han innerst inne visste att priset inte gick till rätt målvakt.

För självklart har säsongen bäste målvakt i Elitserien varit just: JONAS GUSTAVSSON. Ja, det är så häftigt, så jag blir faktiskt alldeles tagen.

------------------

Rickard Wallin var också nominerad, liksom Johan Davidsson och Linus Omark. Tycker det är fantastiskt att två FBK-spelare nomineras. Ja, man älskar verkligen rätt lag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0