Hovet!

När jag vaknade i morse slogs jag av ljuset ute. Det var ju helt fantastiskt! Så här ljust har det inte varit sedan augusti - känns det som iallafall...

I eftermiddag bär det av en bit söderut - mot Hovet! Verkar bli fullsatt, så vi måste vara där i god tid. Frågan är om vi tar bilen eller åker kommunalt. Ingen jätteviktig fråga.

Stockholmaren Henke Karlsson är tillbaka i stan. Ska han klara av att hålla järnkaminerna stången? Det får vi verkligen hoppas. Ytterligaren en förlust här och de andra lagen bakom är i kapp.

Linköping ligger och lurar med 3 poäng efter och med tanke på den usla målskillnaden FBK har, så lär de gå om vid vinst. Linköping möter för övrigt Timrå hemma, så det är en säker trea för östgötarna.

Skellefteå är det andra laget på 3 poäng bakom. De har dock något svårare motstånd... HV på bortaplan. Kan gå hur som helst. HV kan vara nöjda efter vinsten i K-d och Skellefteå är bra.

Läser i nwt.se att Djurgårdens nye spelare Mike Zigomanis tydligen är en riktigt vass tekare – av vissa ansedd världens bäste t o m! Skyhögt snitt genom hela karriären och leder redan tekningsligan. Håll koll på honom. Han har nummer 97 tror jag.

På Djurgårdens hemsida står dock något annat:
¤ Kristofer Ottosson toppar elitseriens tekningsliga med 64,71 % vinster.

Spelar roll... Men den där kanadicken är värd att hålla ett extra öga på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0