Sorgligt!

Det är verkligen sorgligt att se detta gäng spela periodvis riktigt rolig och bra hockey - ända tills man kommer fram och ska sätta pucken i mål. Det går bara inte! Eller har motståndarmålvakterna satt för något slags gladpack?? Man undrar ju.

Men det är inte bara oskärpa framför motståndarmålet som gör att vi återigen förlorar en bortamatch. Markeringsmissarna duggar tätt mellan alla skåneskott. Man ger bort puckar som om det vore själva julafton - redan! För att inte tala om inställningen eller vad det nu är som är fel. För något är fel!

Nej, det här kommer inte att funka framöver! Var är den där förbaskade karaktären de snackar så j...a mycket om?!

Får en flashback från förra säsongen när serien bytte serieledare stup i kvarten. När ett lag hade varit serie-1:a dök det laget ner i tabellen som en Sonja jagandes en fisk. Är det Färjestads tur den här säsongen??

På lördag ska vi till Hovet. Ja, jösses, vad jag kommer att få höra en massa tugg om inte FBK vinner den matchen!

Förresten - Sonja och fisk! Här om kvällen kom hon in med en levande fisk i munnen. Är det hon eller en granne som fiskat? Vad är det isåfall för galning som står ute i kolmörkret och metar? Det måste ju vara Sonja som på något konstigt sätt fiskar upp dem. (Det har ju hänt förut menar jag.)

Här bildbevis - om man har bra ögon vill säga... Den är liten, fisken. Hoppade och for så jag fick problem med att fota den. Men den ligger där på vårt otroligt vackra golv som vi med gott samvete ska slänga ut snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0