Karaktären ensidig?

Hann inte hem igår för att se matchen. Vi var ju i Linköping där Per fick köra en formelbil. Vi var hemma runt 20-tiden.

Kunde iallafall notera att Färjestad hade vunnit med 3-2 (Bra tippat, Wagner!). De hade gjort 3 mål på raken i första perioden. Redan i första bytet trillade första pucken in - av Robin Sterner! Fantastiskt kul!

Sedan slutade Färjestad tydligen att göra mål i de två efterkommande perioderna. Har man inte lärt sig någonting?! Vet inte spelarna att man spelar i 60 minuter?! Brynäs kom nästan ikapp. Färjestad kunde ändå inkassera ytterligare en marginalvinst.

Nu ligger man två i tabellen igen och det var verkligen inte väntat. Det ska man väl inte klaga över. Nej, det är snarare inställningen som jag ser som ett problem.

Kommer det att se ut så här i vinter? Stora förluster på bortaplan och marginalvinster på hemmaplan. Ser ju visserligen fantastiskt ut med 24 raka hemmavinster. Motståndarna darrar bara de kommer in i Värmlands Län. I den rädslan ligger förmodligen uddamålet och lurar. Det är därför FBK vinner hemma. Motståndarnas mentalt redan inställda förlust.

Så hur ska vi ta oss ur det här? Ja, det är väl bara att knata på. Efter mycket snack om att "det här laget har karaktär", så kommer väl laget förr eller senare att få karaktär både borta och hemma. För inte kan väl karaktären bara vara ensidig?