Sviten bruten...

Hur många tidningar kommer inte att ha den rubriken efter den här omgången? (Här är en...)

Men det är bara att konstatera. Luleå var för bra. Det märkliga är att jag - faktiskt! - sa det redan i början på matchen: "det här ser inte bra ut. Vi kommer att förlora ikväll.".

Syntes tydligt att Luleå hade bestämt sig. De hade minsann missat det där med 24 förlustfria matcher. De darrade minsann inte på manschetten - medan Färjestadsspelarna definitivt gjorde det.

Var länge sedan jag såg ett så räddhågset hemmalag i LLA som i första och andra perioden. Eller åtminstone första halvan av andra perioden.

De verkade tagna av något slags påhittat stundens allvar. Men vadå! Det var en vanlig lördagsmatch på hemmaplan. En sådan match man bara ska vinna! Men har man ett otroligt offensivt spelande motstånd och även domaren mot sig, så är det inte lätt.

Jag var så otroligt frustrerad! Visst var det en bra hockeymatch men är man FBK:are är man inte van vid att ens lag har så fruktansvärt svårt med passningsspelet. För att inte tala om det virriga spelet i försvarszon!

Men Robin Rahm är duktig! Stabil, lugn och oftast rätt placerad. Kul att det kommer fram så många nya unga duktiga målvakter i Elitserien. Även Luleå hade en "skitpöjk" i målet. Och jo! Det var hemmadebut för Rahmpöjken!

Hur gick det med tipset då? Mitt tips inom parentes:

Skellefteå - Modo 3-0 (4-2 Rätt vinnare - helt OK.)

Timrå - HV 3-4 (4-3 Omvända siffror. Inte så bra.)

Brynäs - Linköping 2-2 (3-1 OK, rätt antal mål iallafall...)

Rögle - Djurgården 1-3 (2-4 Rätt vinnare - helt OK.)

Södertälje - Frölunda 4-2 (3-2 Likadant här. Rätt vinnare...)

Färjestad - Luleå 1-2 (5-2 Uselt! Färjestad borde ha vunnit den här matchen!)

Kommentarer
Postat av: Lasse

Domaren emot sig...? Men hej hallå...! Han var inte bra och missade massor med gröna "smekningar" längs vita armar och ben... FBK spelar fult i vanlig ordning men gör det snyggare än på Nordströms tid... Nej domaren hade ni INTE emot er. Han var för något som ingen av oss förstår...

2009-10-24 @ 23:49:49
URL: http://battrehockey.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0