Perra och Jörgen

Perra som förbundskapten! Ja, det anser Niklas Wikegård i ett av sina inlägg på sin blogg.

Och varför inte?! Men först ska Perra leda Färjestad i ytterligare något eller några år. Vem ska ersätta honom i båset? Kanske Bengan tillsammans med Tommy? Ja, varför inte. Men hur funkar de två tillsammans?

Noterar en annan sak ute i cyberrymden. FBK:s informationschef Jörgen Kalitzki skriver följande i sin krönika efter måndagens match:

"Värmlänningarnas kulturbärare är en skåning säger Vikegård. Kanske är det att göra det lite enkelt, hela organisationen är full av kulturbärare som knappast kommer att tillåta att det fundament kvalitetsbygget står på raseras. Men ”Jeppe” är viktig. Tveklöst.

Nu väntar vi bara på att Emil Kåberg också tar på sig kostymen. Kåberg är den i dagens lag som varit längst i föreningen."

----------------

Kan det möjligen vara så att Jörgen läser min blogg? Nää, knappast. Men det är roligt att notera att vi har samma tankar.

----------------

Jörgen fortsätter med följande:
" För alla er som inte var där är det bara att ta fram den slitna devisen Hockey ska ses live.
Inramningen före matchen, Bodingers kraftfulla pipa och hemmastås ”We are the champions”, bucklan på plats, mästarflaggan upp i taket, snyggaste ljud- och ljusshowen på länge  och stämningen på ståplats.
Inget av det fick ni se i TV. Sorry. Det är i arenan det händer."

Men vad tusan gör man om man bor 30 bil bort???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0