Vilken helg!

Ja, jösses!

Tina och Bernt kom på fredagskvällen runt 20-tiden. Vi startade upp med varsitt glas champagne. Per öppnade presenter och var så nöjd, så nöjd.

Sedan satte vi oss till bords och käkade lövbiff med grönmögelost och en flaska rött vin. Bernt fick dricka öl för han skulle ju springa Lidingöloppet på lördagen. Efter det fortsatte vi med champagne och äppelpaj. Herregud, vilken blandning.

Gick och lades oss runt 01-tiden. Jättetrevligt!

Vaknade på morgonen och alla utom Bernt var ganska bakfulla. Dumt eftersom vi skulle ha fest på kvällen... Hur som helst, så körde vi in Bernt till Lidingö. Tina och jag fortsatte in till stan och vandrade omkring där till runt 14-tiden. Hem och vila. Duscha. Bernt kom runt 16-tiden. Alla rusade omkring och gjorde sig iordning.

Taxin kom kl 17.00. Väl framme fixade vi och donade med frågetävling och pennor. Folk började droppa in runt 18-tiden och fördrinken serverades vid 18.30-tiden.

Ja, sedan var det dags att äta och dricka. Frågetävlingen om Per var tillräckligt svår för att bli utslagsgivande. Matilda vann. Taltävlingen var också bra! Oskar vann den. Talet skulle vara roligt, på 2 minuter och helt osannolikt. Oskar uppfyllde alla kraven. Annars höll Matilda, Towe, Anders och Åke mycket fina och personliga tal. Per var så nöjd, så nöjd!

Efter maten var det dags för baren och dansgolvet. Full fart på båda ställen. Tina, jag och ungdomarna (Towe, Jesper, Putte och Linda) var de mest frekventa gästerna på dansgolvet.

Kl 00.30 fick vi börja avsluta det hela. 01.00 skulle lokalen vara utrymd och det fixade vi.

Taxi hem. Fix med blommor och annat vid hemkomst. I säng runt 02-tiden.

Kvällen i kort sammanfattning. Bilder kommer att läggas upp på Picasa - som vanligt. Länk i nytt inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0