FBK skjuter o skjuter o skjuter...

Enligt VF:s liveuppdatering (av Jacob Järpegård) var det en ganska seg tillställning FBK och LHC bjöd på i kväll. Färjestad dominerade i första och andra perioden medan LHC kom igen i den tredje.

Färjestad hade t o m ett PP på 7! minuter som man inte lyckades förvalta. Så som tidigare verkar FBK ha svårt att göra mål. Man skjuter och skjuter och skjuter men det resulterar inte i mycket.

Vann skottstatistiken med ..-... (Får återkomma om detta.)

Vinst ikväll ändå med 2-1. Skönt det! Bästa spelarna enligt JJ var Sevc och Lundh. Mest osynliga var Dicken och Pelle. Skärpning, grabbar! Visserligen bara första matchen... Men det här är verkligen inspirationsspelare.

Ska bli mycket intressant att få se laget på tv på lördag. Jo, jag ska se matchen - men i efterhand. Spelar in den.

---

Satt samtidigt och tittade på fotbollen på tv. Blev lite paranoid! Ganska kul fotboll. Sverige spelade bra men hur bra var skottarna egentligen? Spelar inte så stor roll för så länge Sverige gör mål spelar det ingen roll vilka motståndarna är. Eller hur bra/dåliga de är.