Mycke' hockey blir de'...

Mycket hockey blir det - redan! Bara försäsong men är intresset stort, så är det så här det ska vara.

Sommaren är inte över än, tack och lov. Hur skulle vi annars klara av allt mörker som så småningom sänker sig över oss. Badade igår och det var nog en två eller tre veckor sedan jag gjorde det...

Nåväl, gårdagen ja. Läs vad som hände på Towes blogg. Hon var rätt lycklig igår kväll kan jag säga! Var själv lite darrig efter att ha "träffat" Foppa. Nu var ju jag bara fotograf men ändå... Foppa är ändå Foppa men han är också bara en vanlig människa. Eller...?!

Kan ju nämna att själva hockeymatchen igår var rätt - lam. Men vad annat att förvänta sig? Uppvisningsmatch med kända NHL-profiler där en del inte ens är försäkrade. Klart som korvspad att det inte smäller vid sargerna då. Jo, en gång faktiskt. Såg då att Kent Forsberg gick över till VIK-bänken och tog ett snack med dem. Antagligen för att säga "aja-baja".

Men en och annan snygg passning fick vi se, otrolig skridskoåkning av en och annan pajsare samt ett och annat läckert mål.

VIK spelade riktigt bra och imponerade faktiskt. Höll jämt tempo och kunde mycket väl ha vunnit.

Idag lär det smälla desto mer i Arvika. Vilken match det kommer bli! Färjestad-Djurgården.

Tydligen imponerade DIF igår när de vann över Linköping med 5-0! Oj, det blir något att bita i för karlsta'-pôjkera. Skulle så hemskt gärna se matchen men ikväll är det andra godsaker som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0