Snart dags för 1:a matchen!

På onsdag är det dags för säsongens första match och det mot Linköping i Mjölby. Det gäller förstås European Trophy. Och på lördag är det alltså dags för Djurgården i Arvika.

Den sistnämnda matchen tänkte vi se på tv men helt plötsligt dök det upp en inbjudan till kräftskiva på lördag. Vad ska vi prioritera?? Hmmm... Måste tänka!

Hur som helst ska det bli oerhört spännande att se matchen på onsdag med nye Nihlstorp i målet. Som andremålvakt har man tydligen tagit in en för mig okänd målvakt som heter Jonas Sparring, fd -88.

Kommer för övrigt från Partille utanför Göteborg men verkar ha spelat en massa år i Sunne - hur han nu kom dit... Från 2004 till 2009. Förra säsongen spelade han i Nybro och nu i Skåre.

Får inte FBK tag på ytterligare någon målvakt är det kanske läge att låta denne Sparring vara kvar i truppen. Men då ställer man förstås till det för Skåre...

Här är FBK:s fyra premiärkedjor på onsdag enligt NWT.se:

Christian Berglund - Rickard Wallin - Pelle Prestberg

Mattias Sjögren - Dragan Umicevic - Dick Axelsson

Patrik Lund - Robin Sterner - Henrik Björklund

Erik Thorell - Anders Bastiansen - Erik Thorell (igen? Finns det två av dem? Kan vara antingen Marcus Paulsson eller Marius Holtet)


Backpar:

Jonas Frögren - Jonas Junland

Sanny Lindström - Anton Grundel

Kristofer Berglund - Martin Sevc

Markus Karlsson är sjunde back


Kul att det sätter igång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0