Viss oro infinner sig...!

Ser inte ut att gå så bra för Färjestad ute i Europa. De är ju ändå ett av Sveriges bästa lag men ändå får de stryk av lag från Tjeckien och Tyskland.

OK att de får stryk av ett tjeckiskt lag. Tjeckien är ju ändå väldigt bra internationellt sett. Men Tyskland? Hur bra är tyska lag? Ja, tillräckligt bra tydligen för att slå just ett av Sveriges bästa lag.

Nu har jag ju inte sett matcherna som spelats nere i Europa och då är det svårt att bedöma kvaliteten på spelet. Men resultaten ser ju inte så strålande ut.

Hur är det med nye målvakten egentligen? Det tar förstås tid att komma in i spelet. Han ligger dessutom efter med ispassen och träningarna.

Det är som Wiken säger "bara försäsong, så lugn in the storm" ungefär. Men ändå... viss oro infinner sig.

Jo, btw, Färjestad spelar alltså mot tyska Eisbären Berlin och ligger under med 3-0 när det återstår en period. Återigen har grabbarna svårt att göra mål! Vad fattas??

---------

Forts: matchen slutade 5-2 till Berlinlaget. Skottstatistiken var Berlin 24, Färjestads 34. Indikerar ett visst spelövertag för Färjestad. Bäste spelare i 3:e perioden var tydligen Christian Berglund. I de andra två perioderna var det tydligen varsin tysk.

Så som sagt; vad fattas??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0