Dags för utematchen!

Imorgon bär det iväg till Karlstad för att se utomhusmatchen. Vädret ser ju rätt lovande ut. -6 grader och ev någon snöflinga som kan dala ner. Förra året när vi var iväg till Göteborg och såg den utomhusmatchen var det -3 och bitande vind. Alla som varit i Göteborg vet vad den vinden innebär...!

Vi ska dock vara väl förberedda på kyligt väder. Vi har 3 olika lager under jacka och byxa. Köpt någon typ av påse som man ska stoppa i vanten och stöveln för att behålla värmen. Samt nya termovantar och en FBK-mössa av rysk variant.

Ska bli spännande att se Jesper Mattsson i Frölunda. Känns verkligen konstigt att han ska spela där. Helt plötsligt spelar han elitseriehockey istället för allsvenskan i Malmö. Man kan ju undra hur MIF-tränarna tänkte när de tydligen gick i klinch med JM.

Felet många män (och även en del kvinnor) gör är att de fokuserar för mycket på prestige - vilket jag tror skedde i det här fallet. Lite korkat kan tyckas om man ser det så här utifrån. Detaljer lär vi väl aldrig få.

Nåväl, vi ses på torget kl 16:00!! Nedsläpp kl 19:32!! Vad göra under tiden? Jo, men det är ju förfest i LLA ju! Vi kör gärna efterfest efter 3 plockade poäng också!

Visst ser arenan fin ut:

Bild tagen från nwt.se



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0