Maskinen har kommit igång!

Så där ja! Säsongens första serieledning. Den släpper vi förhoppningsvis inte ifrån oss. Vi kommer skrika oss hesa för DIF- och Timråseger imorgon. Bättre målskillnad än Luleå men betydligt sämre mot SAIK. De ligger ändå 3 poäng efter. Och jag vet! FBK har en match mer spelad än båda lagen. Men med det här bortaspelet lär vi komma långt. Tjusigt jobbat, grabbar! Hemmaspelet verkar ju också börja sätta sig. Maskinen är igång!

Läckra mål! Klapp-klapp-spel emellanåt. Pelle sätter två puckar, Micke, Dragan och Dicken levererar poäng och 17-årige Oskar Klefbom fick sätta sin första elitpuck också. Det är rörande att se hur FBK-spelarna nästan slåss om att hämta pucken åt grabbspolingen.

En och annan "kvoteringsutvisning" men med det box play Färjestad visar upp, så kan vi ta det. Annars tycker jag domarna var bra. Ta bara Bjurlings tripping! Han fullständigt idiotförklarar domaren tydligt när han blir utvisad men när vi får se reprisen kan man verkligen undra över vem som är idioten. Trodde italienska fotbollsmanéer var sådant som bara förekom på fotbollsplaner. Tyvärr har en och annan hockeyspelare tagit efter teaterspelet. Skönt då att domaren iallafall såg vad som hände och kunde plocka ut BB.

Towe ringde mitt i tredje perioden och var rätt gråtfärdig. Man ska nog inte gå på AIK-matcher som bortasupporter. Idioter! De finns även på läktaren uppenbarligen. Det är kanske mindre förvånande iofs. Som tur var hade hon och hennes FBK-kompisar inget på sig som indikerade vilket lag de höll på. Men stämningen var tydligen tillräckligt hätsk för att gå därifrån innan slutsignal.

Men 1-6 efter bedrövligt spel av AIK innebär ändå - SERIELEDNING!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0