OK, dags för HV!

Dags för grabbsen att visa att serieledningen inte bara är en tillfällig fluga. Det är alltså dags att ta tjuren vid hornen och visa var skåpet ska stå!

Två vinster på två matcher är verkligen inte illa. En borta och en hemma. Bättre facit kan man knappast ha. Vinner vi den här matchen och den på lördag kan vi dryga ut serieledningen lite också. Men det hänger förstås på andra resultat också.

Hänger boysen bara med i början på matchen och håller sig borta från utvisningsbåset bör vi ha en god chans. Kurvan ser onekligen bra ut för i stort sett alla spelare. Känns lite som att det är lite upp till bevis i den här matchen. HV har varit på gång under en period och ligger bara tre poäng efter. Visserligen med en match mer spelad...

Hur det än går kan vi fira gott ändå eftersom Grana skrivit på till 2014. Verkligen kul att klubben valt att satsa rejält på honom. Förutom att han bevisligen är en otroligt duktig målvaktscoach verkar han vara en otroligt ödmjuk och mysig person. Älskar att följa hans videoblogg som tyvärr har reducerats till i stort sett ingenting sedan han fick sin lilla kotte.

Färjestad-HV71
Tippar en 1

Övriga matcher då:
Luleå-AIK
Tippar en stark 1!

Skellefteå-Södertälje
Tippar en stark 1!

Brynäs-Timrå
Tippar - hmmmm - en något svag 1

Linköping-Djurgården
Tippar en 2 eller kanske ett X... Nej, för husfridens skull = 2

Frölunda-Modo
Tippar en något svag 1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0