Suger på den lite mer...

Karamellen från igår måste sugas lite mer på. Tankar kommer ju upp hela tiden när jag sitter och ser inspelningen från igår.

Jag läste bl a i dagens pappersutgåva av NWT att Jesper Mattssons 7-årige son, som är uppväxt i Karlstad och inbiten Färjestadare, hade väldigt svårt att förstå att pappa skulle spela i Frölunda MOT Färjestad. Grabben hade svarat pappa något i stil med: "men Tomi Kallio spelar ju i Frölunda"! Det är ju bara för charmigt!

Tänker också på när spelarna skulle äntra isen men fick ta av sig skydden precis vid kanten. Var ju inte så effektfullt när en och en åkte in under introt. Men det hade sin charm det också.

Tänker även på hur det lät när vi, publiken, klappade händer. Det lät som om man var på en alpin tävling. *flopp flopp flopp* eller hur man nu ska uttrycka det.

Visst var det lite kyligt men tack och lov för den som skötte musiken. Bra och rolig musik innebar att vi hoppade och klappade i händerna ofta och mycket. Att vi troligen såg rätt fåniga ut var det nog inte många som brydde sig i.

Nu tillbaka till matchen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0