Avgjort!

När Färjestad och Djurgården möts brukar det gå hett till - inte bara på isen utan även hemma hos oss framför tv. Men ikväll var vi rörande överens om att Djurgården var det bättre laget totalt sett. Även om Färjestad lyckades knipa åt sig 2 poäng.

Missad straff och en domare som av någon anledning verkar ha ett ont öga till Färjestad. Det är lite lustigt för jag har faktiskt noterat att just Morgan Johansson dömer märkliga utvisningar för Färjestad generellt sett men framförallt för Emil Kåberg. Jag tycker faktiskt att Johansson gör en ganska dålig insats ikväll.

Att Kåberg fick pris som en av matchens lirare förvånar mig inte ett dugg. Vi pratade just om det i slutet på andra perioden att den som var absolut bäst i Färjestad var utan tvekan Emil Kåberg och Robin Rahm.

Att sedan Lubos Bartecko skulle göra två mål visste vi ju inte då. Fantastiskt skönt att knäppa besserwissrarna på näsan. De som påstår att Lubos bara gör en bra match när han börjar i en klubb. Tycker han har varit rätt OK i samtliga matchern han spelat för Färjestad. Han gör ju mål!!!

Lite oroande att Dick Axelsson fick ont i ett knä. Inte bra!! Och Dragan! Inte deppa för en missad straff! Du är fantastiskt duktig ändå.

3:e plats i tabellen då. Vi får väl se hur länge vi kan behålla den innan DIF kommer och norpar den framför näsan på oss - igen.

En sak till; Per tippade 3-3. Han är ändå besviken för att Djurgården hade ju läget under kontroll. Men så är det i ishockey - tack och lov! Det kan vända vääääldigt snabbt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0