Renberg vs Wikegård

Många - framför allt unga! - tycker att Wikegård är så cool! Han kan allt om ishockey och han borde bli förbundskapten och säkert också head coach över ishockeyn world wide.

Men vad det handlar om är att Wikegård har attityd! Det går alltid hem hos de unga.

Vad de däremot missar här är erfarenhet och kompetens. Kompetens är inget man får med automatik. Det handlar om både erfarenhet och kunskap.

Mikael Renberg är en expertkommentator som är kompetent, d v s han har enormt mycket erfarenhet från Elitserien, NHL, VM och OS. Där har vi en riktig expert!

Tyvärr verkar få förstå det! Men Micke Renberg är en av de riktigt stora för mig. Han tillsammans med Foppa, Sudden och Lidas. Men han saknar den attityd som Wikegård har.

Niklas Wikegård har inte alls den erfarenhet och kompetens som han själv vill göra gällande. Däremot har han en attityd som få. Tänk på det när han snackar - för ibland snackar han en massa goja!

Heja Micke! Har alltid gillat dig, både som spelare och expertkommentator.

Kommentarer
Postat av: thowe

ÅH VAD JAG HÅLLER MED DIG. Skulle Wikegård säga att hockeyn borde läggas ned pga att Elitserien inte håller måttet skulle iaf alla i min omgivning tycka samma sak. Wikegårds ord är lag, typ. Fan vad irriterad man blir, samma sak som du o jag har snackat om tidigare - man lyssnar på vad den andra säger för att sedan kopiera åsikterna och få andra att tro att det är ens egna. fyfan.

2010-02-21 @ 21:17:26
URL: http://thowes.blogg.se/
Postat av: Linda

Bra sagt Ewa ;)

2010-02-22 @ 13:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0