Köksstatus

Dålig uppdatering här på bloggen men den där köksrenoveringen kräver sina tribut. Har inte hänt mycket i själva köket.

Tapeterna är uppe sedan tisdagen, tror jag det var. Skåpsstommarna står i köket nu och väntar på att bli upphängda. Men det är väl allt... Vet inte vad de haft för sig, snickarna, men inte har de varit synliga här inte.

Igår var vi iväg och köpte två element, ett som ska sättas upp där det gamla satt. Sedan köpte vi även ett litet flyttbart element som kan stå vid altandörren när det är så här svinigt kallt som det är nu. Men igår ställde vi det i tv-rummet - där det är mellan 10-15 grader när vi inte eldar med stearinljus! Då kan temperaturen stiga till 17-18 grader om vi eldar på ordentligt.

Nedervåningen är inte kul att vara i nu. Vi har ström i ungefär halva delen där nere och hur mycket än de fungerande elementen jobbar på, så är det ändå svinkallt.

Som tur är kan vi vara på andra våningen där vi har både kök, tv och badrum. Tyvärr har vi bara Viasat-kanalerna här uppe medan där nere har vi Canal+ och HD-kanalerna. Modernare tv också...

Önskar bara att det kunde bli lite varmare men det är jag säkert inte ensam om att önska. Otroligt vackert är det ute iallafall. Borde fotografera mer för framtiden. Men det här arktiska klimatet kanske är här för att stanna... År efter år efter år efter år... Brrrr!

Kommentarer
Postat av: tina

Stackare!!

Ni får elda mer i kakelugnarna och sätta på er ullstrumpor!!

Kram

2010-02-01 @ 19:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0