Nervikta! Eller bekväma...

Diskussionerna pågår för fullt ute på olika hockeysiter om hemvändande hockeyspelare.

Det är främst Dick Axelsson och Mikael Johansson som är föremålen för flera av Sveriges hockeyexperters gnäll.

Jag måste förstås också lägga mig i debatten och hänvisa till en alldeles utmärkt artikel som verkligen får en att tänka till.

Robert Pettersson på Hockeysverige.se skriver följande kortfattat att är man en hockeyspelare som är van att spela i lag som inte har en chans på guld eller kanske inte ens slutspel då är inte övergången till AHL så stor.

Har man däremot spelat i ett klasslag som Färjestad eller HV71 och åker över för att spela i AHL - eller snarare NHL men blir nerskickad till AHL - då kanske övergången är gigantisk.

Man väljer då hellre att bryta kontraktet och åka hem till sin mycket trevligare vardag än att harva runt i kalla ishallar, tråkiga städer och en massa annat tråk.

Mycket bra skrivet av Robert! Och jag håller självfallet med honom. Varför har folk så ont av att dessa spelare har åkt hem? Inte blir väl folk påverkade direkt av det. Jag begriper ingenting!

Kommentarer
Postat av: Thowe

Men eller hur, vem fan bryr sig om dom åker hem igen och kanske testar på senare? Bara andra supportrar som är rädda för att skickliga spelare ska hjälpa deras hatlag.



Btw, vad har ni kirrat för middag på fredag? ;)

2010-01-27 @ 23:51:08
URL: http://thowes.blogg.se/
Postat av: Mami

Vad vill du ha? ;)

2010-01-28 @ 06:11:08
URL: http://fbkhockey.blogg.se/
Postat av: Thowe

Tacos!

2010-01-28 @ 08:06:51
URL: http://thowes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0