Rekordmatch igen!

Ja, inte på samma sätt som i Göteborg på Ullevi men väl ett välfyllt Löfbergs Lila Arena kan man läsa på FBK:s hemsida.

Redan i eftermiddags var 8 416 biljetter sålda till morgondagens match. När vi var i arenan när Detroit var där var det strax under 8 400 besökare. Nu lär det bli runt 8 500 besökare i LLA!

Vad är det de vill se? Inte tusan är det Frölunda som drar. Snarare är det LAGET som fått till det riktigt bra med alla nyförvärv! Helt plötsligt vill ALLA värmlänningar se Värmlands Stolthet!

Det närmar sig slutspel och Färjestad har spelat riktigt bra de tre senaste matcherna. Det är givet att publiken kommer tillbaka. Notera dock att om FBK hade spelat lika illa som mot Luleå hemma senast hade det inte varit många som hade kommit imorgon.

Gissa om vi har diskussioner här hemma! Är DIF på väg ner? Är det verkligen läge att ha en nedåtgående kurva nu? Är DIF bättre än FBK (NEJ!)? Per är lite filosofisk och ganska deppad efter förlusten på Hovet senast.

Jag kan ju säga att det INTE är läge att ha en nedåtgående trend så här dags på året om man vill vinna SM-guld i ishockey - såpass mycket erfarenhet har jag ändå av detta spel.

Hur som helst, så kommer vi att se matcherna på tv. Towe och Linda kanske hittar biljetter till LLA - vem vet?

Hur går det då? Tips kommer imorrn och då även lite bilder på de två senaste dagarnas resultat från KÖKSRENOVERINGEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0