Jösses! 4 miljoner back!

Inte bra! Inte bra!

Enligt aftonbladet.se gör Färjestad en brakförlust för förra säsongen. Inte konstigt kan tyckas med tanke på den nesliga kvartsfinalförlusten. Men det är ändå förfärligt mycket pengar.

Håkan Loob säger att om Färjestad hade gått till semifinal hade det inbringat 1 miljon per match, d v s hemmamatch. Vad hade det blivit? Ja, med tanke på att det förmodligen hade blivit HV71 de hade mött och att det hade gått till 7 matcher, så hade det blivit 3 hemmamatcher. Enkel matematik: 3 * 1 MSEK = 3 MSEK. Det hade isåfall inneburit en förlust på 1 miljoner. Dock en väldans skillnad mot 4 MSEK.

Anmärkningsvärt är att Färjestad inte gått med förlust på 16 år. S E X T O N  Å R! Det är rätt häftiga siffror. Folk i Värmland gillar att se på hockey. Men även en ökande spelarbudgeten har förstås en påverkan. För att inte säga RÄTT MYCKET!

Aftonbladet.se påstår att Färjestad har valt att inte utöka spelarbudgeten för nästa säsong. Trots att hemvändare som Rickard Wallin, Jonas Frögren och Christian Berglund signat kontrakt innebär det inte per automatik en dyrare spelartrupp.

– Vår spelarbudget är oförändrad från i fjol, säger Loob.

Det förvånar mig! Vad tusan gav man sådana looosers som Lee Goren och Antti Pihlström bl andra för löner egentligen?? Och vad gav det?? Nada!

H Å R T  A R B E T E, S T O R T  H J Ä R T A
är det som gäller! Med andra ord = glidarnissar göre sig icke besvär!

Kommentarer
Postat av: Teodorlinda

Very interesting & professional site. You done great work.

2012-06-20 @ 07:28:49
URL: http://teodorlinda.blognd.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0